Nieuwe categorie buitentegels

MBI De Steenmeesters

De GeoProArte collectie van MBI De Steenmeesters overtreft alle verwachtingen van buitentegels en sierbestrating. Deze nieuwe categorie maakt bijzondere designs mogelijk door een nieuwe, innovatieve toplaag. Doordat de designtegels een unieke verzegeling hebben die hen duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt, zijn het dé tegels van de toekomst. Het ontwerp van MBI representeert de tijd waarin nu geleefd wordt maar legt ook meteen een duurzame basis voor de toekomstige generaties. Sierbestrating was nog nooit zo elegant en voldoet met enorm veel mogelijkheden aan ieders wensen.

buitentegels-BMI de steenmeesters, bestrating, the art of living

Bescherming en onderhoudsgemak

Deze buitentegels staan voor een onberispelijke kwaliteit en onderhoudsgemak. Dit is ook meteen wat de GeoProArte een nieuwe bijzondere uitvinding maakt; de Protection Plus Factor 90 is een viervoudige beschermlaag die ervoor zorgt dat ieder ontwerp langer mee zal gaan en het maakt de buitentegels bestendiger. De tegels zijn beschermd tegen UV-straling, vloeistoffen, vetten en zuren. Daarnaast werd de krasbestendigheid verhoogd. Toch blijven de tegels eenvoudig te onderhouden en zal de beschermlaag zorgen voor een fantastische kwaliteit.

Authentieke designs

Naast dat de GeoProArte van MBI veel doet voor de kwaliteit van de buitentegels, biedt het ook veel mogelijkheden op het gebied designs. Nuances en eigenheden, die de natuur creëert, kunnen door de nieuwe methode verbonden worden. Daarnaast hoef je je niet meer te laten beperken tot de verbeelding, want deze collectie biedt ook mogelijkheden tot creatief zijn. Van een natuurlijk uiterlijk tot mozaïek designs er is van alles mogelijk.

buitentegels-BMI de steenmeesters, bestrating, the art of living

Over MBI De Steenmeesters

MBI De Steenmeesters laat zich niet beperken door de mogelijkheden maar durft op een verfrissende manier na te denken of hun producten. Daarnaast luisteren ze goed naar de wensen van hun klanten om zo antwoorden te bieden op moderne vraagstukken. Dit is precies wat gebeurde tijdens het creëren van de GeoProArte; met deze nieuwe buitentegels willen zij een duurzame basis leggen voor volgende generaties. Dit uitgangspunt loonde zich in een prachtige onderscheiding van de German Design Award.

Wil je meer ontdekken over de diverse mogelijkheden met buitentegels? Lees dan deze blog!

Editor: Media team

Datum: 13-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: MBI De Steenmeesters