Bergers Interieurs

Nieuwe collectie in de showroom van Bergers Interieurs!

In de showroom van Bergers Interieurs treft u een selectie van vele topmerken. Van meubilair, verlichting en accessoires tot vloerbedekking en gordijnen voor uw woon- en slaapkamer, alles in stijlvolle opstellingen. Ons personeel beschikt over een brede vakkennis en verzekerd u van een goede (project)begeleiding. Onze missie is dan ook om onze klanten een interieur te geven dat alle verwachtingen overtreft. Niet alleen qua comfort en uitstraling, maar zeker ook wat betreft kwaliteit en originaliteit. Een interieur dat zit als een warme jas.

Daarnaast zijn vernieuwingen in de collectie van Bergers Interieurs een doorlopend proces. Geregeld zullen diverse meubels plaatsmaken voor hun opvolgers.  Nieuw in onze showroom presenteren wij de Plinto tafel en de wandkast Amadeus van het Italiaanse topmerk Meridiani. Meridiani staat voor tijdloze, maar inspirerende collecties. Levendig en modern maar met tijdelijke trends. Verder laten wij u graag kennismaken met de Collar bank van Minotti en de loungebank Cube van IPdesign. Maar onze nieuwe collectie biedt nog meer aan, zoals de Bolle lamp van Gallotti & Radice, een stoer leer bed en (salon)tafels van Cattelan Italia en prachtige verlichting van Brand van Egmond.

Eigen en uniek interieur
Wij van Bergers Interieurs bieden u alles onder één dak. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van interieurs, variërend van modern tot klassiek en alles wat daartussen zit. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren hoe wij u kunnen helpen met het uitzoeken van een eigen en uniek interieur. Ook als u alleen op zoek bent naar een bank, bed of lamp, bent u van harte welkom in onze 2500 m² grote showroom in Berkel en Rodenrijs.

Bergers Interieurs

Bergers Interieurs nieuwe collectie

Bergers Interieurs nieuwe collectie

Meer projecten van Bergers Interieurs bekijken?

___

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: alleen op afspraak (Inspiratiedag op elke 2e zaterdag van de maand)

___

Contactgegevens:

  • Bergers Interieurs
  • Rodenrijseweg 23
  • 2651 BM Berkel en Rodenrijs