Collectie luxe keramische tegels

Douglas & Jones

Sinds een aantal jaar is de keramische tegel niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieur en tuin. De tegels zijn erg functioneel, waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om ze aan te schaffen. Door te toenemende vraag naar keramische tegels ontstaan nieuwe ontwerpen en nieuwe designs, zodat er altijd wel een collectie is die past bij de door jou beoogde interieurstijl. Een voorbeeld van een collectie is de CONCRETE Tile serie van Piet Boon by Douglas & Jones. Deze serie kwam tot stand door een samenwerking tussen Douglas & Jones en Piet Boon en dat leverde een bijzondere collectie op.

Keramische tegels, tegelvloer, The Art Of Living

Kenmerken van de CONCRETE Tile

De CONCRETE Tile serie bestaat uit keramische tegels met de uitstraling van beton. Om tot dit resultaat te komen werden exclusieve keramische tegels uitgekozen die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. Deze tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt beton te onderscheiden zijn. Deze betonlook geeft iedere ruimte een rustige, hedendaagse en elegante uitstraling. Al helemaal als je kiest voor de mozaïekuitvoering. Deze kleine tegeltjes maken de ruimte net wat speelser zonder dat het overdadig wordt.

Meer over Douglas & Jones

Douglas & Jones is een hoogwaardig bedrijf op het gebied van tegels voor verscheidene wand- en vloertoepassingen. Dit unieke merk ontstaat vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Hierdoor worden ervaringen gecombineerd zodat het beste resultaat keer op keer weer behaald wordt. Daarnaast leggen zij de focus op innovatie en de liefde voor design. Daardoor ontstaat er met Douglas & Jones een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig oplossingen die als brug dienen tussen de vele landschappen van het interieur. Dat kun je ook zien aan CONCRETE Tile, deze veelzijdige keramische tegels passen zowel bij een modern interieur als bij een luxe, high-end interieur. Jij bepaalt zelf hoe je de producten van Douglas & Jones wilt toepassen.

Editor: Media team

Datum: 25-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones