badkamerserie, duravit, the art of living, badkamer

  • Duravit
  • Ruwekampweg 2
  • 5222 AT ‘s-Hertogenbosch
  • Contact
  • Tel.: 073 613 1970
  •  

Nieuwe, complete en revolutionaire badkamerserie | Duravit

De beste kwaliteit en een perfect doordacht design zijn bij D-Neo verkrijgbaar voor een aantrekkelijke instapprijs. De buitengewone kwaliteit van de complete badkamerserie komt tot uiting in de nieuwe levenslange garantie die Duravit geeft op alle keramiek in de serie in geselecteerde landen. De serie gaat langer mee dan trends en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven. Met zijn eerste badkamerserie bewijst de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly zijn buitengewone flair voor interieurdesign. Zonder zich ondergeschikt te maken passen de componenten in elke ruimte. Het heldere design schept vrijheid en geeft de ontwikkeling van de individuele stijl designelementen die veel meer vertegenwoordigen dan alleen functionaliteiten. 

badkamerserie, duravit, the art of living, badkamer

Diversiteit

De diversiteit van D-Neo’s badkamerserie presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels totfonteintjes en opzetwaskommen. Deopstaanderand vande wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde.Asymmetrische oplossingen gecombineerd met bijpassende onderkasten worden een blikvangerdoor de open schappen.De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en onderstrepen zo de designdiversiteit van D-Neo.Alle toiletten zijn uitgerust met Duravit Rimless®-technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 l. Er is ook een bijpassend bidet uit de D-Neo-serie.

Fluweelzachte look and feel

Een anderhoogtepunt in dit prijssegment ishet vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look and feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.De inbouwbadenzijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jetsop de zijwand zorgen voor een rustgevend massage-effect.Drie nieuwe decors in houtlook ronden de selectie van in totaal 13 D-Neo meubeloppervlakken af. In combinatie met de ergonomisch gevormde handgreepindiamantzwart, die de ronding van de consolepanelen en wastafels overneemt, ontstaat een harmonieus totaalbeeld. 

badkamerserie, duravit, the art of living, badkamer

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Duravit

____

____

Meer projecten van Duravit bekijken?