Nieuwe editie The Art of Living, woontijdschrift, reistijdschrift

Nieuwe editie magazine The Art of Living nu verkrijgbaar!

Bekijk hier de nieuwste editie!

 

We sluiten 2018 af met weer een schitterende editie vol met wooninspiratie, de noviteiten van het komende jaar, kunst, interviews en exclusieve auto’s en natuurlijk lichten we weer een stad in Nederland uit.

We laten u binnenkijken bij de meest exclusieve woningen. Verschillende architecten en interieurontwerpers presenteren een aantal opvallende projecten.  Amsterdam staat deze keer in de schijnwerpers. Lees in deze editie welke hotspots, hotels & restaurants u zeker moet bezoeken.De auto’s die we uitlichten zijn de Lamborghini Huracan Performante en de Maserati Ghibli SQ4 en Levante MY2019. Aan het woord zijn deze keer onder andere Brigitte Heitzer, die de hoofdrol speelt in de musical Evita, onderneemster Bianca van der Lee, directeur van Hulstkamp Makelaars | Residence365 Leslie de Ruiter en componist Michiel Borstlap. Inspiratie over verlichting en trappen doet u op in onze specials, waarin door The Art of Living geselecteerde professionals vertellen over hun vak.

Speciale editie “International”

Naast de reguliere editie is ook de speciale editie “International” nu verkrijgbaar. Als u van reizen houdt, zit u goed. En ook als u niet zo bent van het tot in de puntjes plannen van een trip, kan deze editie toch interessant zijn voor u. We presenteren namelijk verschillende verre reizen op maat, zoals groepsreizen en safari. Daarnaast brengen we enkele gebieden en landen in kaart met daarin de hotspots en beste reistips. Genoeg woon- en reisinspiratie om lekker bij weg te dromen!

Het team van The Art of Living wenst u naast veel kijk- en leesplezier bovenal hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019!

___

Klik hier als je eerdere edities wil bekijken!