stalen deuren, de rooy metaaldesign, gouden stalen deur, stalen deur, the art of living

  • De Rooy Metaaldesign
  • Bastion 67
  • 3905 NJ Veenendaal

Nieuwe eyecatcher: gouden stalen deuren | De Rooy Metaaldesign

De Rooy Metaaldesign heeft wederom een prachtige nieuwe parel in hun exclusieve showroom staan. Sinds kort kan je deze prachtige stalen deuren met gepatineerde gouden laag bewonderen in de showroom in Veenendaal. De Rooy heeft bij deze schitterende stalen deuren gekozen voor een nieuwe vlakverdeling genaamd ‘Mallet’. Deze is vernoemd naar de Franse architect Mallet-Stevens, die bekend is van onder meer de villa Cavrois. De handgreep is ontworpen door Osiris Hertman. De stalen deuren zijn een echte eyecatcher in de showroom en natuurlijk ook in jouw huis!

stalen deuren, de rooy metaaldesign, gouden stalen deur, stalen deur, the art of living

Bijzonderheid

Deze stalen deuren zijn uniek in hun soort. Allereerst is de kleur erg bijzonder, want goud wordt absoluut niet vaak gekozen voor een deur. Meestal gaan klanten voor veilig zwart, wat overal bij past en een mooi statement maakt. Klanten die kiezen voor dit model in de kleur goud hebben duidelijk een uitgesproken smaak, want goud valt enorm op en is zeker niet met alles te combineren. Met een uitgemeten interieurplan kan zo’n deur enorm tot haar recht komen. Verder is het ontwerp ook een bijzonderheid. De combinatie van strakke lijnen met organische vormen hebben wij nog niet eerder gezien. Het is een zwoele knipoog naar Oosterse stijlen waarin goud en rondingen de toon zetten.

stalen deuren, de rooy metaaldesign, gouden stalen deur, stalen deur, the art of living

Meer over De Rooy Metaaldesign

Hun passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling. De Rooy Metaaldesign ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

___

Stalen taatsdeuren, taatsdeuren, staal, De Rooy,FritsJurgens

___

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?