Nikki Beach Marbella: luxe en comfort onder de Solero Fratello Alu-wood parasols

Solero Parasols

Gelegen aan de prachtige Middellandse Zee in Spanje vind je Nikki Beach Marbella. De beach club staat bekend om zijn exclusieve sfeer en ongeëvenaarde luxe. In samenwerking met de Spaanse reseller LaSombrilla heeft Solero een prachtig project gerealiseerd met de Solero Fratello Alu-wood parasols.

Parasols, Nikki Beach Marbella, Solero, The Art of Living

Duurzaam en verfijnde esthethiek

De Solero Fratello Alu-wood parasols zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, maar hebben de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Zo ervaren de parasols niet alleen de voordelen van de robuustheid van aluminium, maar ook de verfijnde en luxe uitstraling van hout. Het is een perfecte combinatie van duurzaamheid en verfijnde esthetiek. De parasols passen perfect bij de chique, prestigieuze setting van Nikki Beach.

Elegante uitstraling

Bij Nikki Beach Marbella draait alles om luxe en comfort. De parasols van Solero dragen hier perfect aan bij. De elegante uitstraling van de Solero Fratello Alu-wood parasols vormen een samenhangend geheel met het chique decor van de beach club. Behalve dat ze een praktische functie vervullen en zorgen voor schaduw, zorgen ze ook voor sfeer. De parasols zijn zo geplaatst dat ze maximale schaduw bieden en bovendien comfort. Hierdoor kunnen de gasten optimaal genieten van de meest exclusieve ervaring.

Parasols, Nikki Beach Marbella, Solero, The Art of Living

Bestand tegen alle weersomstandigheden

De Solero Fratello Alu-wood parasol is zo ontworpen dat deze bestand is tegen alle weers- en omgevingsomstandigheden. De parasols zijn eenvoudig te bedienen, duurzaam en bestand tegen alle omgevingselementen. Zo zijn ze zowel geschikt voor warme zomerdagen, maar ook voor koelere avonden aan de kust.

Hoge standaard prijs-kwaliteit

De producten van Solero zijn zo ontworpen dat deze voldoen aan de hoge standaarden van kwaliteit en uitstraling. Producten die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Hierbij staat prijs-kwaliteit altijd centraal. Zelf ervaren hoe de Solero parasols een bijdrage leveren aan de ultieme luxe-ervaring? Bezoek dan de showroom in Best of bij de reseller van Solero in Malaga. Bovendien vind je Solero op vele horeca-terrassen.

Editor: Media team

Datum: 05-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solero Parasols