NK3D

NK-3D is een klein CG design bedrijf gespecialiseerd in 3D visualisatie voor architecten, interieur designers, product en meubel ontwerpers, vastgoedbedrijven en marketingbureaus. We bieden 3D modellering, rendering, animatie en 360 VR tourservices om interessante en realistische visuele representaties te creëren die helpen bij het bouwen en verkopen van projecten.

Informatie over NK3D


NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
NK3D
previous arrow
next arrow

Aandacht en focus

Met uitstekende aandacht voor detail en een klantgerichte focus zal ons creatieve team met u samenwerken om nauwkeurige en verbluffende visuele oplossingen te ontwikkelen, waaronder 3D modellen, fotorealistische weergaven, 360 graden virtuele rondleidingen en VR simulaties.

Onze toewijding betekent dat uw project pas voltooid is als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. We zijn ervan overtuigd dat u zeer onder de indruk zult zijn van de hoge normen, technische expertise, innovatie en creativiteit van NK-3D.

Neem contact met ons op via info@nk-3d.de om aan de slag te gaan om uw concepten, ideeën en plannen tot leven te brengen door middel van 3D-architectuurvisualisatie.