Novaled

Wij van Novaled Lighting Solutions zijn ervan overtuigd dat verlichting een belangrijke factor is in het dagelijks leven. Een jong en toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van luxe en duurzame verlichtingsoplossingen voor diverse toepassingen, zoals commerciële gebouwen, openbare ruimtes en residentiële omgevingen. Het bepalen van verlichting in de juiste samenstelling, hoeveelheid én opstelling is een vak. Met een breed scala aan hoogwaardige producten, gerenommeerde merken en diensten is Novaled Lighting Solutions uw partner op dit gebied.

Informatie over Novaled


Novaled_4
Novaled_8
Novaled_7
Novaled_13
Novaled_6
Licht-Novaled_9
Licht-Novaled_2
previous arrow
next arrow

Ons team werkt nauw samen met de opdrachtgever om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te ontwerpen en te implementeren, die voldoen aan hun specifieke behoeften en wensen. Wij combineren geavanceerde verlichtingsproducten om innovatieve ontwerpen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Als een vooruitstrevend bedrijf zet Novaled Lighting Solutions zich in voor kwaliteit en ontwikkeling om voortdurend nieuwe en verbeterde verlichtingsoplossingen te vormen. Novaled Lighting Solutions is trots op haar expertise, toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. 

Een uitdaging op het gebied van verlichting? Wij gaan deze uitdaging graag met u aan. Kies voor Novaled en laat ons uw thuisomgeving verlichten met veel creativiteit en stijl. Onze missie? Een sfeervol en functioneel verlichte ruimte, met oog voor design.