NOW.A Design Studio

NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een goede balans ontstaat tussen functionaliteit, esthetiek en het individu.

 

Een ruimte moet goed voelen en een bepaalde beleving opwekken. Het gaat hierbij om het spel van ruimtelijkheid en geborgenheid binnen verschillende ruimtes. Samen met de materialisatie en de detaillering wordt een optimale beleving van de ruimtes ontworpen. De puzzel van functionele en praktische ruimtes heeft als uitgangspunt het duidelijke lijnenspel met weloverwogen zichtlijnen. Samen met het optimaal benutten van (dag)licht vormt dit de basis voor de ontwerpen van NOW.A Design Studio. Hierbij gaat het om de zoektocht naar ruimte, waarbij alle aspecten op de juiste plaats moeten vallen om zo tot een aangename lay-out te komen.

Binnen de filosofie van NOW.A Design Studio zijn interieur en exterieur onafscheidelijk. Wat een ontwerp aan de buitenzijde oproept moet het binnen waar kunnen maken. Zichtlijnen die buiten worden ingezet, moeten worden doorgezet in het interieur. Het is een continue wisselwerking tussen binnen en buiten. Een samenhang van zowel materialisatie als vormentaal.

___

___

Contactgegevens:

  • NOW.A Design Studio
  • Meester Jac. Takkade 3A
  • 1432 CA Aalsmeer


Web editor: Rob van Sambeeck     |

Datum: 02 | aug | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

NOW.A Design Studio


NOW.A Design Studio NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media