previous arrow
next arrow
Slider

NY BÖRJAN Interior Design Studio

Interieurstudio NY BÖRJAN werkt vanuit ‘Het Tuighuis’, ook wel Arsenaal genoemd, in de vestingstad Gorinchem, waar integraal interieuradvies wordt verenigd. Van designplan, tot definitief ontwerp en styling en van levering van maatwerk interieurbouw tot complete inrichting van high-end gebouwen voor de particuliere en zakelijke klant.

Desirée Kradolfer

Nadat Desirée Kradolfer haar studie binnenhuisarchitectuur afrondde, volgden al snel interieuropdrachten die haar in 2014 verleidden tot oprichting van NY BÖRJAN, geïntegreerd in een conceptstore in Gorinchem. Haar Interior Design Studio bleek een laagdrempelige manier voor klanten om kennis te maken en te voelen wat Desirée wil uitdragen met haar interieurconcepten. Met de verhuizing van de studio naar het Arsenaal is de groei sterk toegenomen.

Interieurconcepten

NY BÖRJAN ontwerpt interieurconcepten met betekenis en inhoud. Het bedrijf neemt altijd de tijd om de opdrachtgever zo goed mogelijk te adviseren. Daarnaast werkt het bedrijf samen met toonaangevende ontwerpers, leveranciers en de beste vakmensen om de zorg voor ieder project uit handen te nemen en kwalitatief hoogwaardige creaties op te leveren.

Persoonlijk tintje

De kracht van het bedrijf ligt in het conceptueel nadenken over functies, flexibiliteit en faciliteiten zodat een interieur ontstaat waarin het aangenaam leven of werken is. In het ontwerp van de interieurs gaat het bedrijf samen met de opdrachtgevers op zoek naar een omgeving die de persoonlijkheid van de gebruikers weerspiegelt.

____

Meer projecten van NY BÖRJAN Interior Design Studio bekijken?

 

NY BÖRJAN Interior Design Studio 


“In het interieurontwerp gaan wij samen met de opdrachtgevers op zoek naar een omgeving die de persoonlijkheid van de gebruikers weerspiegelt.”

___

Contactgegevens:

  • NY BÖRJAN Interior Design Studio
  • Boerenstraat 54
  • 4201 GB | Gorinchem


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | mrt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media