Vintage trap | New Stairs, the art of living

  • NEWstairs
  • Oude Graaf 6
  • 6002 NL Weert
  • Contact:
  • Tel.: +31 495 71 20 28
  • E-mail: info@newstairs.nl

Oak Vintage trap geeft warm gevoel aan modern interieur | NEWstairs

Bij veel woningen is de trap de binnenkomer bij de voordeur. Hier is dat echter anders. De trap is niet meteen in de entree te bevinden, maar heeft een prominente centrale rol gekregen. Twee sets van twee betonnen trappen die naar de eerste en tweede verdieping leiden, vormen het trappenhuis van deze woning. De betonnen look past niet in het moderne interieur. Daarom was er behoefte aan een trapbekleding met overzettreden.

Vintage trap | New Stairs, the art of living

Thuisgevoel

Door de combinatie van de houten keuken, donkere tegelvloer en witte wanden heeft het interieur een fris en strak karakter. Bij deze vormgeving moet je ervoor waken dat het warme gevoel waardoor je je echt thuis gaat voelen niet verdwijnt. Het was daarom al snel duidelijk dat een bruin houtlook trapdecor dé oplossing zou zijn om deze trap te bekleden.

NEWstairs Oak Vintage is de houtlook die hier uitstekend bij aansluit. Deze matcht uitermate goed met de keuken. Het zijn passende, bruine houttinten die een warme en natuurlijke uitstraling toevoegen aan het interieur. Door verschillende materialen en kleuren te combineren in de keuken, vloer, muren en trap ontstaat een thuisgevoel waar je volledig tot rust kan komen.

Doortrekken van stijl

Welk gevoel gaat er met de trap mee naar boven? De warme oase van rust die beneden ontstaat, mag niet verdwijnen op de eerste verdieping. Met NEWstairs Oak Vintage in het middelpunt verspreidt het thuisgevoel zich door de rest van het huis. Het eiken dessin is ook als NEWstairs Elite Vloer met plint op de overloop terug te vinden. Vloer en trap lopen hier naadloos in elkaar over. Zo blijft de serene rust met warme, natuurlijke invloeden in dit interieur bewaard.

Vintage trap | New Stairs, the art of living

Versterking van karakter

Ook op de eerste verdieping is er gekozen voor een combinatie van meerdere materialen. Het karakteristieke houtdecor van Oak Vintage wordt gecombineerd met een balustrade van glas en rvs. Deze past in het design, maar is ook noodzakelijk voor de veiligheid in deze woning. Het glas is bovendien als vloer terug te vinden. Deze versterkt het strakke karakter van het interieur.

Vintage trap | New Stairs, the art of living

Organische verbinding

NEWstairs Oak Vintage heeft een prominente rol in deze moderne woning gekregen. Door deze houttint op meerdere plekken terug te laten komen, ontstaat er een organische verbinding tussen de verschillende verdiepingen. Hierdoor wordt het rustige thuisgevoel overal aangevuld met warme bruintinten die een natuurlijke uitstraling aan het huis toevoegen.

 

Tekst: NEWstairs
Fotografie: NEWstairs

___

Logo

___

Meer projecten zien van NEWstairs bekijken?