Oase van sereniteit in een moderne villa met allure

Dutch Home Design

Interieurdesigner Appie Vos van Dutch Home Design realiseerde voor een villa in Laren een complete metamorfose. “We staan bekend om de hotelbeleving en allure in onze interieurs. In ons werk draait het om luxe en comfort. Inspiratie haal ik uit mijn reizen en pas ik toe voor een internationaal karakter in het ontwerp,” vertelt hij. De service en ontzorging van Dutch Home Design loopt van de eerste kennismaking tot en met realisatie. Indien gewenst wordt een woning sleutel-klaar opgeleverd. “We hebben een persoonlijke aanpak: zowel in het design als communicatie. Dankzij korte afstemmingslijnen met opdrachtgevers, spelen we snel en eenvoudig in op hun wensen. We kijken zowel naar de laatste trends als de lifestyle van onze opdrachtgevers. Functionaliteit combineren met het mooiste design, is het leukste van ons werk.”


Ontwerp

Allure, verbouwen, Dutch Home Design
Allure, verbouwen, Dutch Home Design

Modern interieur met allure

In nauwe samenwerking zorgde hij samen met de bewoners en zijn projectteam voor een warm, modern interieur met bijzondere allure, waar een serene rust heerst dankzij de indeling, een uitgekiend lichtplan, consequent gebruik van enkele beige ton-sur-ton-tinten en een verfijnde keuze in vloeren, wandafwerking, (maatwerk)meubilair, raambekleding en accessoires. Bewoonster Josh Veldhuizen, eigenaresse van het succesvolle lifestylemerk JOSH V én groot liefhebber van interieurdesign: “Ik heb echt respect voor Appie: het is heel knap hoe hij werkt met mensen, zoals mijn man en ik – ondernemers in mode en in vastgoed – die enorm hun eigen richting geven. Hij vormt zich echt naar de wensen van de klant, dat is een talent.


Leefruimtes

Allure, verbouwen, Dutch Home Design

Alle leveranciers van de leefruimtes

Interieur

Dutch Home Design

Interieurbouw

Luxury Design Interiors

Openhaard

Daniëls Openhaarden

Carpet

Carpetlinq

Gietvloer

Het Gietvloer Huys

Stalen wijnkast op maat

Firma Hout & Staal

Heerlijke leefruimtes

De entree van de woning met riante trap is werkelijk indrukwekkend en heeft een Amerikaans aandoende sfeer. De bewoners genieten ook van hun open keuken. De bestaande keuken, die nog vrij nieuw was, heeft een complete metamorfose ondergaan met veel oog voor detail. De serene living heeft twee zitgedeeltes. Bij één daarvan staat tegenover de haard een organisch gevormde bank in een lichte boucléstof, met daarachter in de erker een onopvallende, fijne speelplek voor de kinderen.


Slaapvertrekken

Allure, verbouwen, Dutch Home Design

Alle leveranciers van de slaapvertrekken

Maatwerk achterwand

Luxury Design Bedding

Luxe bovenverdieping

Boven bevindt zich de schitterende mainsuite met meerdere onderling verbonden ruimtes, uitgevoerd in dezelfde beige tonen en houttinten als de rest van de woning. De prachtige badkamer grenst aan de dressing, die gedeeltelijk glazen deuren heeft. Hierin komt de eigen kledingcollectie van de bewoonster prachtig tot zijn recht. Tevens is er een heerlijke loungeruimte met sofa: een volwaardige relaxruimte waar je de hele dag kan ontspannen. Tot slot is in het souterrain, waar voorheen een slaapkamer was, een gym die in kwaliteit niet onderdoet voor een echte sportschool.

Editor: Media team

Datum: 17-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Sanne Bender

Fotografie: Jurrit van der Waal

Fotografie: Nouveau Blvck – Portretfoto