OFYR Cozinha: de nieuwe spraakmakende buitenkeuken 

OFYR

OFYR staat voor de kunst van het buitenleven en koken. Dit komt doordat het bedrijf een gerenommeerd merk is op het gebied van iconische kooktoestellen. De buitenkeukens die zij ontwerpen zorgen ervoor dat koken niet langer een individuele activiteit is, maar dat je het samen kunt beleven. Inmiddels zitten zij al lang in het vak en hebben zij hun collectie ver uit weten te bereiden. Recent lanceerde zij op de Milan Design Week de nieuw OFYR Cozinha collectie. Deze lijn beschikt over de authentieke kenmerken van een typische OFYR-keuken: een spraakmakend uiterlijk, een erg hoogwaardige kwaliteit en hij is gemaakt van verfijnde materialen.  

De OFYR Cozinha collectie 

Met deze nieuwe collectie spelen zij naadloos in op de trend van het buiten koken. Zij ontdekte dat hun klanten verlangen naar fijne momenten samen, ze tot rust willen komen en willen genieten van de puurheid van echt eten. OFYR Cozinha weet deze plek te creëren. Dit komt door het grote werkoppervlak, praktische opbergoplossingen en een feilloos werkend kooktoestel. Hierdoor wordt een waanzinnige ervaring in de buitenlucht gecreëerd. Daarnaast zorgt het design ervoor dat de buitenkeuken op mooie wijze onderdeel wordt van de tuin, zelfs als hij niet in gebruik is. 

Exclusief design 

Tijdens het ontwerpen van deze collectie werd meer dan ooit rekening gehouden met de verbinding tussen mensen. De buitenkeuken ondersteunt de missie van het bedrijf, die gaat over het buiten koken, dat wordt omgevormd tot een interactieve gedeelde ervaring. Door het exclusieve design wordt het kooktoestel in iedere situatie het heerlijke middelpunt van de buitenruimte.  

Te verkrijgen in 2023  

Wellicht ben je enthousiast geworden, maar wie zijn zinnen heeft gezet op deze buitenkeuken zal nog even moeten wachten. OFYR Cozinha zal eind 2023 te verkrijgen zijn in verschillende winkels. Gelukkig zijn de andere producten van het bedrijf ook zeker het overwegen waard.  

Editor: Media team

Datum: 07-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: OFYR