OFYR

OFYR – The art of outdoor cooking. Met haar iconische design en veelzijdigheid, is het OFYR kooktoestel een onmisbaar onderdeel van de buitenkeuken.

Informatie over OFYR


Productshots DAG 1 18
Productshots DAG 1 33
Productshots DAG 1 53
Productshots DAG 1 70
Productshots DAG 1 83
Productshots DAG 1 86
Productshots DAG 1 96
Productshots DAG 1 98
Productshots DAG 1 107
Productshots DAG 2 11
Productshots DAG 2 68
Productshots DAG 4 02
previous arrow
next arrow

Een totaalconcept in buiten koken 

Voor veel families is de buitenkeuken het nieuwe hart van het huis. Het is de plek waar we ons verzamelen om te ontspannen, entertainen en de plek waar we samen koken en eten. Met OFYR wordt buiten koken een volwaardige culinaire ervaring, waarbij design en gezelligheid centraal staan.

Buitenkoken in een nieuw jasje 

OFYR staat voor de kunst van het buitenkoken. Het unieke kooktoestel is ontworpen om momenten van verbinding te creëren, wat mogelijk is dankzij het iconische design. Het kooktoestel heeft een kegelvormige vuurschaal die op een sokkel staat, waarop een ronde placha-achtige kookplaat ligt die het open vuur omringt. De ronde vorm van het kooktoestel verbind mensen rond het vuur, in iedere buitenruimte en in alle seizoenen. 

Een veelzijdige en stijlvolle buitenkeuken 

Het aanvankelijke design van OFYR komt voort uit de wens om een kooktoestel te ontwerpen dat ook wanneer het niet gebruikt wordt, van toegevoegde waarde is in de buitenruimte. De kooktoestellen hebben daarom een tijdloos design in corten en zwart gecoat staal, waardoor ze als een kunstwerk in iedere tuin staan. Naast de klassieke kooktoestellen, ontwikkelde het een volledig nieuw concept voor de buitenkeuken met modulaire elementen. Butcher Blocks, Wood storage Cabinets, Mise en Place tafels en een Kamado Table zorgen voor een uniforme en harmonieuze stijl. Dankzij deze uitgebreide collectie is OFYR niet enkel een product, maar een volledig concept voor de outdoor levensstijl.