previous arrow
next arrow
Slider

Olàv Home

Olàv Home brengt sfeer in het interieur van woningen door middel van exclusieve meubelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en het hedendaagse comfort creëren de authentieke en exclusieve uitstraling van de Olàv Home Collectie. Daarnaast wordt de collectie ontworpen door eigen designers waardoor de exclusiviteit gewaarborgd kan worden. 

Hoogwaardige kwaliteit

Binnen het team van Olàv Home staan kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. De gehele collectie van Olàv Home wordt ontwikkeld in eigen beheer en bestaat uit meubelen van hoogwaardige materialen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en zoveel jaren later nog steeds volop bezig met het ontwikkelen van de collectie en het introduceren van nieuwe ideeën. De meubelen zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling in huis gecombineerd met het moderne en hedendaagse comfort.

Eigen showroom

De showroom van Olàv Home is ingericht door middel van stijlkamers waarin verschillende sferen gecreëerd zijn. Hiermee willen zij graag laten zien wat de mogelijkheden zijn met de collectie van Olàv Home. Van een landelijke stijl tot luxury en klassieke meubelen in een modern jasje, alle sferen zijn te bewonderen dus kom gerust een kijkje nemen in de showroom in Beringe. De showroom is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. De verkoop van de collectie verloopt uitsluitend via een door Olàv Home geselecteerde dealer.

___

Meer projecten bekijken van Olàv Home?

Huis met lef

De turquoise bank in de woonkamer mag gerust een keuze met lef genoemd worden die de meeste mensen niet snel zullen maken. “En toch kan dit huis wat lef hebben”

Uniek droominterieur

Het interieur in deze woning oogt rustig en toch blijf je maar rondkijken. Telkens weer zie je een opvallend detail of een opmerkelijk pronkstuk. Olàv Home heeft hier een prachtig resultaat neergezet.

Stijlvol interieur

Donkere kamers maakten plaats voor een lichte leefruimte. Het interieur oogt rustig en toch blijf je maar rondkijken. Telkens weer zie je een opvallend detail of een opmerkelijk pronkstuk. Olàv Home heeft hier een prachtig resultaat neergezet.

 

Olàv Home


“De Olàv Home collectie wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Dit waarborgt onze exclusiviteit in uw woonkamer.

 ___

Contactgegevens:

  • Olàv Home
  • Meijelseweg 47
  • 5986 NH Beringe


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media