OLED Mirror TV

OLED mirror TV is dé specialist in Customize High-end Luxury Smart Mirror Technology. OLED Mirror TV maakt voornamelijk gebruik van speciale professionele 4K OLED IP (en Hotel) monitoren met Smart Solution. Dit zijn geen consumenten OLED tv’s, maar professionele IP Smart OLED monitoren waarvan de kwaliteit van zeer hoog niveau is. Daarnaast hebben de monitoren een veel langere levensduur en zijn voorzien van professionele aansluitingen voor Home Automation.

Informatie over OLED Mirror TV


OLED Mirror TV
OLED Mirror TV
OLED Mirror TV
slider1
slider2
slider3
previous arrow
next arrow

Spiegel met OLED-tv

Dit wereldveranderende concept is van Oled Mirror TV, pionier op het gebied van Oled Mirror TV-technologie. Met hun professionele 4K OLED IP / IR TV bieden ze een hoogwaardig beeld en indrukwekkende duurzaamheid. Het spiegel- en glasproductieproces is gericht op het behalen van het beste beeldresultaat en op nauwkeurig gesneden en gepolijste randen. Om de kwaliteit te waarborgen produceren ze de spiegels en het glas zelf en deze zijn exclusief bij hen verkrijgbaar.

Oled tv verwerkt in spiegel

Het resultaat van een samenwerking is een elegante, luxe Oled tv met spiegeleffect, die de ontwerpvisie van Remy optimaal weerspiegelt.  Oled Mirror TV heeft uiteraard de televisie en de spiegel geleverd.

Gigantische spiegeltelevisie als roomdivider

De roomdivider is niet weg te denken uit grote, luxueuze huizen. Groot is namelijk mooi en straalt luxe uit, maar je loopt direct het risico dat je huis er koud en kil van wordt. Een mooie oplossing voor dit probleem is de roomdivider: afgeschermd, maar niet afgesloten. Je behoudt de grote beleving van de ruimte en je vergroot tegelijkertijd de intieme woonsfeer. Bij veel luxe roomdividers zie je dat haard en televisie erin samenkomen: de haard onderin en de televisie erboven. Een samenwerking tussen Oled Mirror TV en Versteegh Design heeft gezorgd voor een nieuw ontwerp op de markt.