Oled mirror tv, Remy Meijers, spiegel, tv, design

  • OLED Mirror TV
  • Gaspeldoorn 24
  • 3984 AX Odijk

Oled tv verwerkt in spiegel | Oled Mirror TV & Remy Meijers

Visionary Design, ontwerpen met een visie. Het is een uitgangspunt waarin productdesigner en interieurarchitect Remy Meijers en Oled Mirror TV elkaar hebben gevonden. Het resultaat van hun samenwerking is een elegante, luxe Oled tv met spiegeleffect, die de ontwerpvisie van Remy optimaal weerspiegelt. Oled Mirror TV heeft uiteraard de televisie en de spiegel geleverd, maar het was de taak van Remy om er een mooie lijst bij te maken. Het unieke ontwerp is voorzien van een dubbele, naadloos gelaste spiegellijst, waardoor in de hoeken geen naden zichtbaar zijn.  

Oled mirror tv, Remy Meijers, spiegel, tv, design

Maatwerk

Oled Mirror TV is gespecialiseerd in maatwerk, waardoor het product inpasbaar is in iedere ruimte. De lijst is voorzien van een handgemaakte liquid metal bronslaag, maar is, afhankelijk van de interieurstijl, ook verkrijgbaar in een andere metalfinish. Tussen de lijsten is een strook luxe leer van het Nederlandse Alphenberg Leather aangebracht, waardoor het ontwerp een warme uitstraling krijgt. Dit karakteristieke accent is leverbaar in verschillende leersoorten en kleuren. Ook de toepassingsmogelijkheden zijn divers. Remy Meijers Mirror TV kan aan de wand gemonteerd worden, maar ook als standalone in de ruimte geplaatst worden. In alle gevallen is het een sierlijk object in het interieur. Dat hangt mede samen met de afmetingen. Er zijn al Oled tv’s verkrijgbaar met een dikte van 20 millimeter, waardoor de minimale dikte slechts 45 millimeter is.

Oled mirror tv, Remy Meijers, spiegel, tv, design

Toepassing

Woonkamer, slaapkamer of badkamer, in de particuliere woning komt Remy Meijers Mirror TV in iedere ruimte tot zijn recht. Ook in commerciële projecten is het product een blikvanger, bijvoorbeeld in ontvangst- en wachtruimtes van bedrijven en overheden of lobby’s en verblijfsruimtes van hotels.

Oled mirror tv, Remy Meijers, spiegel, tv, design

Techniek

Remy Meijers Mirror TV is voorzien van het nieuwste type 4K of 8K Oled monitor. Met alle voordelen van dien. Staat de tv aan, dan is de beeldweergave loepzuiver. Een ander voordeel van deze techniek is de grote kijkhoek, waardoor het beeld vanuit verschillende posities in de ruimte goed zichtbaar is. Het ontwerp is voorzien van een Secret Silver Mirror, waardoor de monitor niet te zien is als deze uitstaat. Remy Meijers Mirror TV fungeert dan als spiegel, wat zorgt voor een ruimtelijk effect in het interieur.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Oled mirror TV

____

OLED Mirror TV

____

Meer projecten bekijken van Oled mirror TV?