Onbegrensde mogelijkheden met natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen

Natuurlijke materialen zijn razend populair. Dit komt doordat je met deze materialen alle kanten op kunt. Ook met natuursteen heb je onbegrensde mogelijkheden. NG Bouwen met Natuursteen heeft diverse natuursteen producten, die zij bewerken om altijd maatwerk te kunnen leveren. Daarom is er voor ieder project een passend natuursteen product. We vertellen je hier graag meer over.  

Natuurgevelsteen  

Natuurgevelsteen is een eigen merk van NG Bouwen met Natuursteen en dit is dan ook het product waar zij bekend mee zijn geworden. Deze natuursteen heeft een muurdikte van ongeveer tien centimeter waardoor het product uitermate geschikt is om een massieve muur mee te metselen volgens de traditionele metselmethode. Je ziet hoe dat werd gedaan in dit wellness hotel. Diverse binnenmuren en de buitenmuur werden opgebouwd met Natuurgevelsteen.

Natuursteen Strips 

Bijna alle sorteringen van NG Bouwen met Natuursteen zijn leverbaar in natuursteen Strips. Deze hebben een relatief dunne muurdikte van ongeveer twee tot drie centimeter. Dit maakt de Strips geschikt om over een bestaande muur heen te plaatsen. Ze kunnen dan ook op diverse plaat- of isolatiemateriaal worden geplakt.  

Natuursteen Lapide 

Voor een strakke, exclusieve, maar toch natuurlijke uitstraling zou je voor Natuursteen Lapide kunnen kiezen. Deze collectie natuursteen werd strak gezaagd in een langformaat, waardoor het een compleet andere sfeer oproept dan bijvoorbeeld het Natuurgevelsteen. Op de afbeelding zie je hoe de energie neutrale villa een strak uiterlijk kreeg, maar zijn natuurlijke uitstraling niet verliest.  

Natuursteen Beplating 

NG Bouwen met Natuursteen levert ook natuursteen beplating. In plaats van losse stenen, zijn dit royale platen die gebruikt worden om bijvoorbeeld een muur mee te bekleden. Deze kunnen onder andere gemaakt worden van marmer en taverin. Ook deze platen maatwerk, waardoor veel mogelijk is op het gebied van maatvoering en bewerkingen.  

Natuursteen Rocks 

En tot slot zou je ook nog kunnen kiezen voor de Natuursteen Rocks collectie van het bedrijf. Deze natuursteen brokken zijn robuust en hebben grillige vormen. Gebouwen met deze toepassing krijgen al snel een stoere, robuuste uitstraling. Wil je een donkere gevel creëren of een gevel in Ibiza stijl, het kan met deze serie.  

NG Bouwen met Natuursteen levert alles op het gebied van natuursteen, dus ook wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld flagstones, natuursteen tegels of staptegels kun je bij hen terecht.  

Editor: Media team

Datum: 02-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living