Ondanks quarantaine toch nog genieten van de buitenlucht doe je zo!

Het is wel duidelijk dat we allemaal in een vervelende situatie zitten momenteel. Het coronavirus heeft Nederland helemaal in controle en dat zorgt ervoor dat er maatregelen genomen worden. Deze maatregelen hebben ervoor gezorgd dat er een hoop Nederlanders thuis zitten. Voor de een kan het werk gewoon doorgaan, maar er zijn ook veel mensen die een stuk minder of helemaal niet meer kunnen werken. Nu is dit al erg genoeg maar ook het thuis zitten gaat na een paar dagen ontzettend vervelen. Daarom hebben wij een aantal dingen voor je op een rijtje gezet zodat je jezelf toch nog nuttig maakt en ook nog eens in de buitenlucht komt.

Je tuin opknappen

Als je momenteel thuis zit, is het slim om deze tijd te gebruiken om je tuin op te knappen. Hierdoor heb je toch nog iets te doen, kom je in de buitenlucht en heb je van de zomer weer een geweldige tuin waar je van kunt genieten. Er is ontzettend veel dat je kunt doen, helemaal als je drie weken lang verder niets te doen hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kijken bij nieuwe overkappingen voor je terras en deze opknappen of vervangen, kijk hiervoor eens op de website van Tuinmaximaal. Daarnaast zijn er nog en hoop andere dingen die je kunt opknappen. Hieronder volgen een aantal opties:

 

  • Je terras en de meubels bewerken en opknappen.
  • Een nieuw terras aanleggen.
  • Het onkruid en oude planten verwijderen
  • Het hek van je tuin opknappen.
  • De tuin aanvegen en alles schoonmaken.

Hardlopen

Je wilt natuurlijk niet heel de dag binnen zitten, het probleem is alleen dat je contact met andere mensen zoveel mogelijk moet vermijden. Heel veel opties om te doen heb je dan ook niet. Natuurlijk kun je wel een rondje gaan hardlopen. Dit is de perfecte manier om even een frisse neus te halen, het is gezond, en je hebt iets te doen op het moment dat je je verveelt!

Boodschappen doen voor ouderen

Ouderen mensen zijn momenteel erg kwetsbaar voor het corona virus. Zij moeten zoveel mogelijk binnen blijven en het is voor hen extra belangrijk om contact met andere te vermijden. Ook boodschappen doen kunnen ze daarom beter niet doen. Dit is wel iets wat je voor hen kunt doen. Hierdoor kom je in de buitenlucht en je maakt jezelf ook nog eens nuttig door andere mensen te helpen die de hulp goed kunnen gebruiken.

 

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.

____

Hier vind je meer blogs!