Onderhoudsarme douchegoot | Easy Drain

Ben jij het ook zo zat dat je met grote regelmaat je douchegoot moet schoonmaken? Iedereen wordt ongelukkig van de gedachte van haren en zeepresten verwijderen. Bij RM Sanitair ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verhandelen ze sanitairgerelateerde producten. Ze werken met producten van twee grote merken, waar Easy Drain er één van is. Easy Drain is echt een begrip in de sanitairwereldEasy Drain maakt slimme, Hollandse douchegoten en -putten met een strak design. Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Zij blijven constant hun eigen producten verbeteren, waardoor ook regelmatig een nieuw model op de markt verschijnt. In deze blog willen we het hebben over de nieuwe, onderhoudsarme Easy Drain Compact Clean met Dryphon® techniek   

Gepatenteerd ontwerp 

Met de onderhoudsarme Easy Drain Compact Clean met Dryphon® techniek haal je een douchegoot in huis die meer capaciteit heeft en minder onderhoud vraagt. Minder vaak schoonmaken dus en nooit meer een laagje water in je douche! De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut! Krachtiger, betrouwbaarder en onderhoudsarm. 

Zelfreinigende sifon 

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat, worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als je voor een langere periode van huis bent! 

Razendsnel schoonmaken 

De “Dryphon® techniek maakt gebruik van een hightech siliconen klep – in plaats van een waterslot  die water razendsnel afvoert en odeurvermijdend is. De Dryphon® techniek wordt inmiddels met succes toegepast in badkamers wereldwijd, dus ook in Nederland. Zo heeft een van ‘s lands grootste hotelketens haar badkamers voorzien van de vernieuwde Compact douchegoot. De reacties zijn lovend, zo spreekt de supervisor housekeeping van het hotel. Badkamers zijn veel sneller te reinigen als de goot zelfreinigend is en dat bespaart dus tijd en tijd is geld.  

Direct leverbaar 

De Compact Clean met Dryphon® techniek is direct leverbaar in de lengtes 500 – 1200 mm. Dankzij de inbouwdiepte van slecht 65 mm is deze douchegoot perfect voor renovatieprojecten. De Compact Clean heeft een zero (gesloten) rooster en wordt standaard  geleverd met een horizontale uitloop die 180 graden omgedraaid kan worden. Daarnaast is het mogelijk een zij- en onderuitloop separaat te bestellen. Tot slot is er ook de Compact Clean Wall versie. De Wall versie is speciaal ontwikkeld voor plaatsing tegen de muur.

Tekst: Easy Drain
Fotografie: Easy Drain

____

Meer projecten bekijken van Easy Drain?


Easy Drain


“Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren.”

__
Meer informatie over Easy Drain?