Ongestoord rust zoeken in de tuin 

We hebben een week geleden of misschien wel enkele weken geleden een aantal tropische dagen gehad. De afgelopen dagen hebben we niet echt mooi weer gehad. Volgens mij hoorde ik wel op de radio voorbij komen dat er ons weer mooie dagen te wachten staan. Een aantal dagen achter elkaar boven de 20 graden. Ik denk dat ik dan heerlijk de schaduw op zoek, een goed boek erbij pak en een kan met ijskoud water naast mij neerzet. Dan zit ik wel gesetteld voor de dag. Fonteyn zorgt er in ieder geval voor dat je hoe dan ook ontspannen erbij zit tijdens de zomerse dagen. Maar hoe kun je er nou lekker bij zitten in je eigen tuin? Lees gerust verder en dan geef ik een aantal tips.  

Buiten eten

Er zijn mensen die graag buiten eten in de tuin. Dit kan met z’n tweetjes zijn, met het gezin of ook met vrienden erbij. Het is dan wel handig om een goede plek te creëren waar dit mogelijk is. Het liefst zet je deze plek zo dicht mogelijk bij het huis neer, want hoe langer je moet sjouwen met de spullen hoe eerder het fout kan gaan. Echter, het moet ook weer niet te dichtbij het huis staan anders wordt het onhandig of belemmer je het uitzicht op de tuin. Voor mensen met een kleine tuin is het handig om de eettafel in de lengte te zetten, zodat de tuin groter lijkt. Je moet ook van te voren rekening houden met de minimale 1 meter loopruimte die nodig is.  

Lekker loungen

Waar mensen ook graag voor kiezen, is om de tuin te gebruiken voor absolute ontspanning. Vooral van de echt grote loungebanken van Fonteyn. Wanneer je neerploft op een van deze banken merk je pas echt hoe heerlijk het is om te ontspannen in je eigen tuin. De juiste loungebank zorgt ook voor een leuke sfeer in de tuin of balkon. Wanneer je bijvoorbeeld ook terrasverwarming aanschaft, kun je er heerlijke lange zomerse avonden van maken. Zo kan je ook van de tuin genieten tijdens de lente en herfstdagen.  

  

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.