Online Platform


In 2018 is het merk The Art of Living uitgebreid met een online platform en bijhorende online kanalen. Door middel van onze Nederlandse en Belgische website zijn we in staat om nog meer mensen te inspireren op het gebied van wonen en lifestyle en daar zijn we ontzettend trots op.

Via onze social media kanalen en wekelijkse nieuwsbrief tonen we relevante content aan onze doelgroep. Gedurende 2,5 jaar zijn we in staat geweest om een mooi bereik op te bouwen. We inspireren niet alleen consumenten met content opgesteld door onze redactie, maar we laten consumenten ook kennis maken met relevante partijen uit de branche. Geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden op het gebied van video, blogs, social media posts en partner pakketten!

Weergaven per maand: 240.000
Unieke bezoekers per maand: 147.000
Gem. sessie: 1:25 min
Domain Rating: 57/100
Pinterest: 1.4 mio maandelijkse kijkers
Gem. aantal weergaven Facebook: 6000
Volgers op Facebook: 109.000Volgers Instagram: 64.500

Video 

Relevanter dan ooit te voren: video! Om onze online content te verrijken, zijn we recent gestart met het produceren van video’s. In een twee uur durende draaidag filmen we voldoende beeldmateriaal voor drie losse video’s. Onze redactie monteert het materiaal tot een video die feilloos aansluit bij onze doelgroep (hogere segment). Eindresultaat: drie video’s die uw dienst/product op een unieke manier uitlichten.

De video’s worden onder de aandacht gebracht op onze website én social media kanalen. Door het gegenereerde bereik van The Art of Living, bent u verzekerd van relatief hoge weergaven op uw video. Daarnaast kunt u de gemonteerde video ook voor uw eigen online kanalen gebruiken; win-win situatie als je het ons vraagt.

Mail ons voor meer informatie!

Bel ons +31 (0)6 22 53 94 71


sfeervol wonen, Versteegh Design, glamorous, bar, wellness

Blogs 

Uw product of dienst promoten? Werken aan de autoriteit van uw site? Een kwalitatieve backlink vergaren? Een blog is de uitgelezen mogelijkheid!

Onze output en content roulatie via onze websites is enorm. Dit heeft onder andere geresulteerd in sterke cijfers op het gebied van autoriteit. Trots presenteren wij dan ook onze Domain Rating van 54/100.

U kunt zelf een tekst aanleveren, maar onze redactie is ook staat om relevante SEO teksten te (her)schrijven. Hierdoor kunnen wij voor u een unieke, kwalitatieve publicatie plaatsen.

Mail ons voor meer informatie!

Bel ons +31 (0)6 22 53 94 71


 

10X Verlichting inspiratie, Verlichting inspiratie, Verlichting, Design verlichting, Armaturen, Design armaturen, Sfeerverlichting, Maretti lighting, Layer By Adje, Bocci, Haagsche Kunsthandel
Instagram + 40.000 volgers

Social media posts

Een mooie aanvulling op uw blog kan een social media post zijn op een van onze social media kanalen. Natuurlijk hoeft dit niet per se gekoppeld te zijn aan een blog, u kunt er ook voor kiezen om een individuele post te plaatsen. Een korte, maar krachtige en effectieve online uiting gericht naar de juiste doelgroep!

Mail ons voor meer informatie!

Bel ons +31 (0)6 22 53 94 71


 

Muurbekleding, interieurtrend, behang met print, behang van leer

Partner van The Art of Living

Naast losse publicaties, bieden we ook verschillende pakketten op jaarbasis aan. Op die manier kunt u vaste online partner worden van The Art of Living. Tijdens deze periode wordt uw bedrijf voorgesteld aan onze doelgroep aan de hand van diverse online publicaties op onze website(s), social media kanalen en nieuwsbrieven.

We produceren een constante aanvoer van relevante publicaties. Hierdoor houden we de stijgende lijn vast in onze volgers aantallen en interactie percentages. Door onze online kanalen te gebruiken om uw bedrijf te promoten, kunnen we u verzekeren van een hoog exposure cijfer. We hanteren een persoonlijke aanpak waar we uw resultaat centraal stellen.

Mail ons voor meer informatie!

Bel ons +31 (0)4 97 53 15 31


Categorieën

Hoofdmenu

Social Media