terrasheaters, Heatstrip, the art of living

  • Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Onmisbare terrasheaters | HEATSTRIP®

In Belgisch Zuid-Limburg ontdekte The Art of Living een huis uit duizenden. Grandioos en overdonderend. Je komt welhaast superlatieven tekort om de pracht en praal en maakfinesses van deze droomvilla te beschrijven. Een stijlicoon dat inspireert. En tegelijk een intens gevoel van vrijheid en ontspanning oproept. Mede door het omringende natuurschoon en de kunstzinnige creaties van Interieurontwerper Niels Maier. Om optimaal te kunnen genieten van de bostuin zijn waanzinnige ramen geplaatst met ultradunne profielen. Maar ook aan het buiten zitten is gedacht: deze villa heeft onmisbare terrasheaters van Heatstrip in de overkapping verwerkt zitten.

terrasheaters, Heatstrip, the art of living

Innovatief

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas.

Energiezuinig

De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is een uiterst efficiënte elektrische terrasverwarmer, die in tegenstelling tot veel andere terrasheaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt. Het innovatieve design van HEATSTRIP® zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke aangename warmte.

Buitenverwarming

De HEATSTRIP maakt gebruik van het stralingswarmteprincipe. Hierdoor zijn de terrasheaters ideaal voor verschillende buitentoepassingen. Denk hierbij aan terrassen, horecagelegenheden, patio’s, veranda’s, binnenplaatsen, balkons en ga zo maar door. Ook om magazijnen, showrooms of rookruimtes te verwarmen, zijn de heatstrips zeer geschikt.

Accessoires

HEATSTRIP heeft overal aan gedacht, zo zijn er verschillende accessoires om uw HEATSTRIP op een slimme en stijlvolle manier te installeren. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels of de verplaatsbare stand. Als je ook zo’n waanzinnige overkapping als deze wil waar je gegarandeerd 9 maanden per jaar van kan genieten, moet je gewoon even met dit mooie bedrijf bellen.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?