Ontdek de luxe terrasverwarmer van HEATSTRIP

HEATSTRIP

Niets is er zo heerlijk dan lekker warm te kunnen genieten van de laatste zonnestralen op een zomerdag. Dus wanneer het donker wordt of de dagen wat minder warm zijn, is een terrasverwarmer zeker geen overbodige luxe. HEATSTRIP is dan ook producent van de meest innovatieve terrasverwarmers. Hun terrasverwarming is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitenruimtes. Dit komt doordat heaters een hoge output hebben en daarmee een effectief en energiezuinig comfortwarmte kunnen bieden. Je verwarmt daar waar het nodig is en je verspilt geen energiekosten.

Stralingswarmte principe

De terrasverwarmer van HEATSTRIP is dus een uiterst efficiënte elektrische verwarming, die in tegenstelling tot andere varianten ook nog erg energiezuinig is. Dit komt door het stralingswarmte principe, dat als uitgangspunt werd genomen voor het ontwerpen van deze heaters. De terrasverwarming werkt eigenlijk net zoals de zon. De infraroodstraling die van de terrasverwarming afkomt weet personen en vaste objecten te verwarmen en zorgt ervoor dat ze de warmte vasthouden. Hierdoor is deze verwarming geschikt voor terrassen, horecagelegenheden, veranda’s en in het interieur.

Waanzinnig design 

Naast een fantastische werking hebben de heaters van HEATSTRIP ook een waanzinnig design. Ze zijn ultradun en geven geen scherpe rode gloed af. Hierdoor zijn ze eenvoudig in ieder in- of exterieurontwerp te verwerken. Ze vallen nauwelijks op, maar dat zal zeker niet ten koste gaan van de werking. Het innovatieve design draagt namelijk bij een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling.  

Met accessoires

HEATSTRIP heeft overal over nagedacht, zo zijn er verschillende accessoires te verkrijgen die ervoor zorgen dat de heaters op een slimme en stijlvolle manier te installeren zijn. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels en brackets. Daarnaast zou je ook nog kunnen kiezen voor een model met een ingebouwde timer en een afstandsbediening, waarmee je de terrasverwarmer in kunt stellen op verschillende standen.

Editor: Media team

Datum: 16-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Heatstrip