Ontdek de perfecte badkraan voor jouw badkamer 

Hotbath

Of je nu geniet van een luxe bad in je slaapkamer, een ensuite-badkamer of een ruime badkamer, een passende badkraan is essentieel. Ontdek hier de verschillende badkranen die perfect aansluiten bij jouw badkamerstijl en voorkeuren. 

Vrijstaand bad? Kies voor vrijstaande badkraan! 
De trend van vrijstaande baden is niet te missen. Om het vrijstaande karakter te benadrukken, is een vrijstaande badmengkraan een uitstekende keuze. Deze badkraan, verkrijgbaar in vijftien kleuren, voegt niet alleen luxe toe aan je badkamer, maar biedt ook een handdouche voor het gemakkelijk schoonspoelen van het bad. Een perfecte aanvulling op elk vrijstaand bad. 

Badkraan voor ligbaden: stijlvol en praktisch 
Ligbaden variëren in vorm, en daarom is het belangrijk om een badkraan te kiezen die past bij jouw bad. Een thermostatische badmengkraan met een cascade uitloop voegt een vleugje luxe toe aan je badervaring. De mogelijkheid om de uitloop opzij te draaien en te genieten van een waterval maakt dit model uniek en elegant. 

Hoekbad? ontdek de ruimtebesparende inbouwkraan 
Voor badkamers met beperkte ruimte is een hoekbad een slimme oplossing. Een inbouwkraan, zoals de badmengkraan CB026, biedt een strak uiterlijk en efficiënt gebruik van de ruimte. Met de mogelijkheid om tussen een handdouche en baduitloop te schakelen, past deze badkraan perfect bij hoekbaden. 

Inbouwbad: strakke look en handige functionaliteit
Inbouwbaden zijn populair vanwege hun strakke uitstraling en gemakkelijke reiniging. Combineer je inbouwbad met een thermostaatkraan met twee stopkranen voor ultiem gebruiksgemak. De begrenzing zorgt bovendien voor een veilige watertemperatuur, ideaal voor gezinnen. 

Whirlpool: luxe badkraan voor ultiem relaxen
Voor degenen die hun badkamer willen omtoveren tot een thuisspa, is een whirlpool de ultieme keuze. Kies een badrandcombinatie met een mengkraan, baduitloop en handdouche voor een complete ervaring. Let wel op dat de rand van je bad breed genoeg is voor deze luxe kraan.

Rond bad: geniet samen van een bad zonder belemmeringen 
Een rond bad biedt ruimte voor gezellig samen zijn. Combineer het met een vrijstaande badmengkraan voor een chique uitstraling. Laat je inspireren door de badkamer van Lieke en Mark, waar een rond bad centraal staat. 

Bad zonder kraan? Ontdek de badoverloop-vulcombinatie! 
Voor een strakke look zonder zichtbare badkraan is de badoverloop-vulcombinatie een slimme keuze. Hiermee bedien je de plug, vul je het bad geruisloos en behoud je een minimalistische uitstraling. Leer van de ervaring van Alex en Miranda, die bewust kozen voor deze praktische en stijlvolle oplossing. 

Editor: Media Team

Datum: 24-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Hotbath