Ontdek de perfectie: 3 manieren om jouw ideale keukenblad te kiezen

Dekker Zevenhuizen

Het selecteren van het perfecte keukenblad kan een uitdaging zijn, vooral in een tijd waarin opvallende marmerpatronen de trend zetten. De kleurkeuze en harmonie met de keuken en het interieur spelen een cruciale rol bij deze beslissing. Gelukkig biedt Dekker Zevenhuizen innovatieve oplossingen om dit proces te vergemakkelijken en je het gewenste keukenblad op ware grootte te laten ervaren.

Keukenblad, keukens, Dekker Zevenhuizen, The Art of Living

Virtuele realiteit in jouw keuken

Dekker introduceert de MyDekker-app, een baanbrekende tool om het keukenblad op een unieke manier te visualiseren. Met deze app kun je via je camera het huidige keukenblad scannen, hoekpunten naar de juiste plek slepen en de gewenste marmerkleur kiezen. De app biedt de mogelijkheid om letterlijk om het nieuwe keukenblad heen te lopen, waardoor je het vanuit elke hoek kunt beoordelen. Of je nu op zoek bent naar een marmeren keukenblad of een ander type materiaal, met de MyDekker-app maak je de juiste keuze voor jouw droomkeuken. De app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

Groot formaat op de website: realistisch beeld en gratis samples

Voor degenen die de app liever overslaan, biedt Dekker Zevenhuizen de mogelijkheid om de materialen en kleuren op groot formaat op de website te bekijken. Hoewel de foto’s een goed beeld geven, kan de werkelijke kleur en textuur variëren. Om deze reden is het verstandig om ook samples te bestellen. Samples van ongeveer 8 bij 5 cm kunnen online worden besteld tegen alleen verzendkosten. Zo kun je het materiaal niet alleen visueel, maar ook tastbaar ervaren.

Dekker Trend Centre: inspiratie in real life

Voor een tastbare ervaring van verschillende keukenbladen ben je welkom in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen, nabij Rotterdam. Hier kun je de expressieve kleuren op grote platen bewonderen en samples van 20 bij 25 cm bekijken van andere kleuren. Het Dekker Trend Centre is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur. Het is echter wel nodig om van tevoren een afspraak te maken.

Keukenblad, keukens, Dekker Zevenhuizen, The Art of Living

Het kloppend hart van het huis

Een keuken vormt het kloppende hart van een huis, een ruimte waar niet alleen maaltijden worden bereid, maar ook waar familie en vrienden samenkomen. Het is een plek van gezelligheid, creativiteit en gesprekken die herinneringen vormen. Het slim investeren in een keuken, met specifieke aandacht voor het keukenblad, is dus essentieel. Het keukenblad fungeert als een centraal element dat niet alleen functioneel is, maar ook de esthetiek van de keuken bepaalt. Het zorgvuldig kiezen van het juiste keukenblad draagt bij aan een sfeervolle en functionele ruimte, waarin koken een plezier wordt en de keuken een ware blikvanger in huis wordt. Het is een investering in comfort, stijl en de algehele waarde van het huis.

Keukenblad, keukens, Dekker Zevenhuizen, The Art of Living

Maak jouw keuze, ervaar jouw keukenblad

Het kiezen van het perfecte keukenblad wordt met Dekker Zevenhuizen een boeiende ontdekkingsreis. Of je nu virtueel je keukenblad wilt bewonderen met de MyDekker-app, realistische beelden wilt bekijken op de website, of de materialen fysiek wilt aanraken in het Dekker Trend Centre, elke methode biedt een unieke ervaring. Maak jouw keuze, bestel samples, en ontdek het ideale keukenblad voor jouw droomkeuken.

Als jij op zoek bent naar een nieuw keukenblad, dan helpen wij graag met het maken van een keuze. Ontdek de veelzijdigheid van onze keukenbladen en laat je inspireren voor een culinaire en stijlvolle transformatie van jouw keuken. Maak vandaag nog de eerste stap naar een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een uitnodigende ruimte voor persoonlijke verwennerij en culinaire avonturen. Dekker helpt u graag bij de oriëntatie van een keukenblad en bijbehorende accessoires. Onze dealers staan voor u klaar voor een totaal ontwerp voor de nieuwe keuken.

Editor: Media Team

Datum: 20-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dekker Zevenhuizen