Ontdek de veelzijdigheid van keramiek

B Dutch

Er vinden ontzettend veel ontwikkelingen plaats op het gebied van keramiek. Deze innovaties gaan over de kwaliteit, vorm en structuur van de keramische slabs en tegels. B Dutch werkt al jarenlang met het materiaal en volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van keramiek op de voet. De nieuwste ontwikkelingen bieden veel mogelijkheden voor toepassing in badkamers en het B Dutch designteam zag ook tal van opties voor nieuwe badkamerelementen. Om nieuwe trendsettende keramische elementen te maken hebben zij hun machinepark verder uitgebreid en hebben zij hun vakmensen opgeleid tot experts in het naadloos verwerken van keramiek. Op deze manier realiseert B Dutch de meest indrukwekkende, tijdloze design badkamer elementen voor luxe badkamers. Ze bieden ontzettend veel opties, waardoor iedere droombadkamer realiteit weet te worden.

Veelzijdige collecties  

Zoals al werd benoemd is B Dutch een vooruitstrevend bedrijf dat bij de tijd is en al meer dan 25 jaar regelmatig nieuwe trends introduceert, zoals nu met de nieuwste keramische collecties. Dit betekent niet alleen dat het machinepark is uitgebreid, maar ook dat het designteam niet stil heeft gezeten. Recent zijn er dan ook diverse collecties van keramiek aan het assortiment toegevoegd. Denk aan nieuwe wastafels, badkamermeubelen, wandelementen en tegels. Deze collecties zijn rijk en tonen de veelzijdigheid van keramiek. Veel bezoekers die in de showroom langskomen kunnen dan ook niet geloven dat de producten niet echt marmer, beton of hout zijn, maar keramiek.  

Niet van echt te onderscheiden 

Dat keramiek en andere materialen nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn uit zich in het gegeven dat steeds vaker voor keramische oplossingen gekozen wordt. B Dutch is er dan ook van overtuigd dat hun prachtige keramische slabs echt marmer in de badkamer gaan vervangen. Slabs zijn riante tegels, die naadloos verwerkt kunnen worden en daardoor niet te onderscheiden zijn van echt marmer. Bovendien zijn de slabs ook een stuk goedkoper.  

Meer informatie 

Wil je meer weten over de slabs, nieuwe collecties of andere producten? Breng dan een bezoek aan de fabrieksshowroom van B Dutch. Loop binnen om zelf inspiratie op te doen of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor passend advies. Daarnaast kun je ook altijd een kijkje nemen op de website.  

Editor: Media Team

Datum: 09-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch