Ontdek de voordelen van de shutters van Blend Window Fashion

Blend Window Fashion

Shutters zijn erg populair omdat je er werkelijk alle kanten mee op kunt. Deze veelzijdigheid is een kracht die ervoor zorgt dat ieder interieur eenvoudig een upgrade krijgt. De keuze valt dan ook vaak op de shutters van Blend Window Fashion. We spraken daarom graag met Denise van ‘t Veer, werkzaam bij het bedrijf. Ze vertelde ons meer over deze high-end raamdecoratie. 

Shutters, raamdecoratie, Blend Window Fashion, The Art Of Living

Esthetisch en praktisch hoogwaardig 

Het zullen er binnen ons lezerspubliek niet veel zijn, maar een enkeling kent mogelijk niet het verschil tussen shutters en jaloezieën. Denise: “Het grote verschil is dat jaloezieën met een zichtbaar koord aan elkaar vastzitten en de latjes altijd tegelijk draaien. Dit illustreert direct twee voordelen van een shutter, want ten eerste zie je geen koord tussen de latjes en ten tweede zijn de lamellen in verschillende segmenten op te delen.” Behalve dat dit erg mooi is, maakt deze eigenschap de shutter ook erg handig. “Je kunt ervoor kiezen om de onderste lamellen dicht te houden om inkijk van buitenaf te weren en de bovenste te openen voor het daglicht. Hiermee heb je niet het effect van ‘opsluiten’, zoals bij een gordijn of een jaloezie die je óf open, óf dicht doet.”   

Volledig op maat 

Een ander voordeel van de shutters is dat ze volledig op maat gemaakt worden. Hierdoor passen ze op ieder raam. “Architecten ontwerpen soms ramen met hele bijzondere vormen. Shutters kunnen als enige raambekleding altijd passend gemaakt worden. Ook voor bijvoorbeeld een dakraam of draai-kiepraam.” 

Meestal dezelfde kleur 

Alhoewel een shutter in elke kleur verkrijgbaar is, kiezen de meeste mensen voor zwarte of witte tinten. “Het blijkt toch steeds weer het allermooist te zijn als de shutter dezelfde kleur heeft als het raamkozijn en daardoor integreert. Dit geeft echt dat bekende effect van een hoogwaardige upgrade van het interieur. Overigens is het goed om te noemen dat een shutter vaak gefinancierd kan worden met het huis, dit omdat het tevens een isolerende werking heeft.”

Ontzorgen 

Op de afbeeldingen zie je een aantal prachtige interieurs met de shutters van Blend Window Fashion. Zij bieden hun shutters aan via een uitgebreid partnernetwerk in de Benelux en zorgen voor de complete montage. Zo worden alle klanten volledig ontzorgt. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website.  

Editor: Media Team

Datum: 16-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living