Ontdek de voordelen van een glazen wandsysteem

Metalura

Heb je al wel eens een glazen wandsysteem van Metalura overwogen? De producten van het bedrijf worden namelijk geprezen om hun kwaliteit en innovatieve eigenschappen. Bovendien zorgen ze ervoor dat je de overkapping, of het terras, eenvoudig bij jouw leefruimte betrekt. Je creëert een extra kamer die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. Ook zorgt Metalura ervoor dat de glazen wand helemaal naar wens wordt vormgegeven. Dit gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig. Daardoor ben je verzekerd van het beste systeem, wat garant staat voor jarenlang onbezorgd genieten.  

Glazen wand, Ramen, Metalura, The Art Of Living

Kwalitatief hoogwaardig glas  

Ieder glazen wandsysteem van Metalura werkt volledig naar behoren. Dit omdat alle onderdelen volledig op elkaar afgestemd zijn en continu rekening wordt gehouden met de allerkleinste details. Het glas dat bijvoorbeeld voor een glazen wand wordt gebruikt is gecertificeerd volgens de hoogste normen. Dit houdt in dat het glas erg stevig en kwalitatief hoogwaardig is, maar ook eerlijk en duurzaam geproduceerd wordt. Daarnaast zijn de glazen wanden ontzettend veilig. Het is wel tien millimeter dik en gehard, waardoor het echt veiligheidsglas wordt.  

Glazen wand, Ramen, Metalura, The Art Of Living

Twee glassystemen 

Metalura heeft twee verschillende glassystemen ontwikkeld: het draai/vouw systeem en de glazen schuifwanden. Beide typen zijn in een transparantglas en in een steellook glazen wand beschikbaar. Waarschijnlijk heb je al een vermoeden hoe een glazen schuifwand werkt, maar weet je dat ook al van een draai/vouw systeem? Het grote voordeel van dit systeem is dat de panelen volledig weg te klappen en in één hoek te parkeren zijn. Zo wordt het zicht op de tuin en de maximale doorloopruimte behouden.  

Glazen wand met tochtstrip 

De glazen wandsystemen zijn ook altijd voorzien van een hoogwaardige tochtstrip. Waardoor je gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren. De montage gebeurt zonder lijm waardoor er geen verkleuring op het glas ontstaat. De wandsystemen zijn geschikt voor alle typen overkappingen, zowel van hout als aluminium.  

Editor: Media Team

Datum: 24-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura