Ontdek een stijlvolle, flexibele tafellamp

In-Lite

In-Lite is een bedrijf dat toonaangevende Ledverlichting voor de buitenruimte ontwerpt, produceert en verkoopt. Het is een bedrijf met een missie en ze doen er dan ook alles aan om iedere buitenruimte met hun producten een beetje mooier te maken. Ze willen mensen inspireren en aantonen dat mooie verlichting weldegelijk thuishoort in een tuin. Daarom presenteren wij graag hun nieuwe musthave de SWAY TABLE. Dit is een stijlvolle tafellamp die je eenvoudig overal neer kunt zetten, dit komt onder andere doordat hij draadloos en oplaadbaar is.  

De flexibele tafellamp 

De SWAY TABLE is de perfecte tafellamp voor een familiediner, een borrelavond of een tuinfeest. Je verplaatst hem eenvoudig met de het gezelschap mee. Heb bijvoorbeeld wat extra licht nodig in de buitenkeuken of wil je dat mensen zien waar ze heen moeten lopen? Deze lamp weet iedere plek op bijzondere wijze te verlichten. De SWAY TABLE is dus flexibel in alle opzichten en dat komt door zijn draadloze en handzame ontwerp. Bovendien beweegt de staander van de lamp mee op het ritme van de wind, zodat je van mooi natuurlijk licht kunt genieten.  

Tafellamp, Verlichting, In-Lite

De gewenste sfeer 

Wil je het licht aanpassen om zo de gewenste sfeer te creëren? Dan kan dat met de HUMAN DIMMING; met een simpele handbeweging is de lamp te dimmen in vier standen. Daarnaast kan de tafellamp wel zestig uur mee zonder dat hij opgeladen hoeft te worden en wanneer hij uiteindelijk helemaal leeg is, kun je hem eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB-kabel.  

Collectie armaturen 

SWAY TABLE is een onderdeel van de SWAY FAMILY. Deze collectie is een unieke lichtserie die wanneer het donker wordt onderdeel is van de natuur. De natuurlijke vormen van het design en de rondom schijnende lichtuittrede zorgen ervoor dat deze serie opvallend onopvallend is. Dat de tafellamp onderdeel is van deze familie betekent dat hij goed te combineren valt met andere armaturen uit de collectie. Denk aan de SWAY, MINI SWAY en de SWAY PENDANT. Op deze manier zal jouw tuin er betoverend uit komen te zien.  

Editor: Media team

Datum: 15-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: In-Lite