Ontdek het exclusieve Portugese resort Ombria

Second Home Invest

Via Second Home Invest kom je in aanraking met de meest toonaangevende vakantiewoningen. Investeren in één van deze projecten is als investeren in een ware belevenis waarmee herinneringen gecreëerd kunnen worden. Eén van deze benoemenswaardige projecten is het Portugese Ombria dat zich bevindt in het ongerepte groene hart van de Algarve. Je wordt hier verleid door verschillende kwalitatief hoogwaardige en luxe appartementen, townhouses en villa’s. Het resort kent een lage bouwdichtheid en wordt daardoor op betoverende wijze onderdeel van het glooiende landschap. Alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf zijn altijd binnen handbereik. Het vliegveld, het centrum van Loulé en de Beachclub zijn allemaal binnen 10 tot 20 minuten te bereiken. Het hotel en de bijbehorende appartementen worden in het najaar van 2023 opgeleverd. Hier zijn nog een aantal appartementen te koop! En, je hebt geluk want in de nieuwste fase, Oriole Village heb je volop keus uit townhouses, villas en appartementen.

Verantwoord ondernemen 

Duurzaam, maatschappelijk en verantwoord ondernemen met het behoud van natuur en het lokale erfgoed staan centraal tijdens de ontwikkeling van Ombria. Dit houdt in dat tijdens de bouw rekening wordt gehouden met de hoogste kwaliteitsnormen in de bouw. Je vindt het vast erg aangenaam om te horen dat dit ook betekent dat zonne- en geothermische energie gerealiseerd wordt. Tevens is een lage bouwdichtheid gegarandeerd en de natuurlijke vegetatie wordt zoveel mogelijk behouden. Zelfs de golfbaan is zo duurzaam mogelijk aangelegd, daarbij wordt  rekening gehouden met de natuur en de minimalisatie van het watergebruik. Het resort beschikt daarnaast over veel vijfsterrenfaciliteiten zoals meerdere restaurants, een fitness, een wellness met sauna en een golfclubhuis. 

De Residenties  

Het mooie Ombria wordt in verschillende fases gerealiseerd. De eerste fase betreft de hotelappartementen als onderdeel van het vijfsterren hotel. De tweede fase wordt voor jou interessant, want dan kun je kiezen voor een appartement, townhouse of villa in Oriole Village.

Oriole Village heeft een fraaie uitstraling. Zodra je het ziet, zullen je gedachten uitgaan naar een pittoresque Portugees dorp. Dit wordt extra benadrukt door de lage bouwdichtheid in combinatie met de vegetatie. Alle woningen zijn aantrekkelijk gelegen ten opzichte van de golfbaan, waardoor een grandioos uitzicht, bijna schilderachtig, gegarandeerd is.

Rond de top van de heuvel van het resort worden twaalf riante en exclusieve villa’s gebouwd; de Alcedo villa’s. Ze bieden de luxe van voldoende privacy en laten je genieten van de goudgele zonsondergang. Het is een plaatje en menig persoon zal er bij weg kunnen dromen.  

Wil je meer weten over de specificaties en de faciliteiten, neem dan een kijkje op de website van Second Home Invest of neem contact met hen op. 

Editor: Media team

Datum: 23-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Ombria