Ontdek het werk van Huis van Strijdhoven in hun schitterende showroom

Huis van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven staat bekend om het ontwerpen en realiseren van schitterende interieurontwerpen. Naast het ontwerpen van enkele ruimtes zijn zij ook gespecialiseerd in totaalconcepten. Dit houdt in dat zij zowel het interieurontwerp voor de badkamer, keuken, slaapkamer etc. op zich nemen. De elementen of ruimtes worden volledig op maat en naar de wensen van hun klanten vormgegeven. Om een goed beeld te krijgen van hetgeen waar het bedrijf toe in staat is, zou je een bezoek kunnen brengen aan de showroom. Hier vind je bijzondere designs, kun je de kwaliteit ontdekken en maak je kennis met hun visie. We vertellen je er graag meer over.

Showroom, interieurontwerp, Huis van Strijdhoven, The Art Of Living

Inspiratie opdoen

In de showroom van Huis van Strijdhoven leer je de kenmerkende stijl van Kees van Strijdhoven kennen. Het is dan ook niet voor niets dat deze showroom naar hem vernoemd is. De Showroom is zo ingericht dat je diverse stijlen kunt ontdekken, dit uit zich in de vorm van diverse stijlkamers. Deze kamers geven de sfeer van de ontwerpen goed weer en zorgen voor de nodige inspiratie. Ook biedt de showroom ruimte voor verschillende hoogwaardige merken. Zowel Italiaanse, Duitse als Nederlandse designs zijn vertegenwoordigd en werden in een warm, tijdloos en sfeervol jasje gestoken.

De eerste stappen

Naast dat de showroom veel ruimte biedt om je te laten inspireren, kun je hier ook samen met een expert de eerste stappen zetten naar jouw droominterieur. Het personeel van Huis van Strijdhoven gaat dan samen met jou kijken naar hetgeen dat je aanspreekt en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Dit combineren ze vervolgens met hun eigen kennis en ervaring om zo een prachtig ontwerp neer te zetten. Ook kun je in de showroom overgaan op de aankoop van producten en dan voornamelijk interieuraccessoires. Huis van Strijdhoven verkoopt in hun showroom onder andere decoratie, vloerkleden, raambekleding en meubilair.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 01-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Peter Baas