Ontdek hoe de tijdloze shutters van Fractions iedere slaapkamer verrijken

Fractions

Raamdecoratie is superbelangrijk om in een ruimte de perfecte sfeer te creëren. Hoewel dit in andere ruimtes al essentieel is, geldt dit natuurlijk het meeste voor de slaapkamer. Dit is dé ruimte waar je na een dag hard werken volledig tot rust wil komen. Fractions aluminium shutters bieden een unieke en veelzijdige oplossing die aansluit bij verschillende slaapkamerstijlen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is ook duidelijk aan deze vijf projecten af te lezen.  

Minimalistisch design 

Ben jij een liefhebber van minimalistisch design? Dan laat jij je vast betoveren door de combinatie van strakke zwarte Fractions en een verder modern ingerichte slaapkamer. De donkere tinten vormen een prachtig contrast met het verder wit/grijze kleurenpalet. Daarnaast bieden de shutters op stijlvolle wijze privacy en controle over de mate van lichtinval.  

Een romantisch interieur 

Voor een slaapkamer met een romantisch interieur kun je het beste kiezen voor aluminium shutters in zachte kleuren. Pastelkleuren benadrukken bijvoorbeeld de zachtheid en elegantie van het interieur. Al helemaal wanneer de shutters worden gecombineerd met zachte stoffen en sfeervolle verlichting. Een warm, uitnodigend interieur wordt zo realiteit.  

Een hotel chique gevoel 

Een hotel chique slaapkamer doet je in de luxe sferen wanen. Er is aandacht besteed aan de details en daarom kan in dit geval het beste gekozen worden voor Fractions in een donkere houttint of een metallic afwerking. Hierdoor komt het geheel er ontzettend exclusief en smaakvol uit te zien. Combineer dit met andere hoogwaardige producten en de hotelervaring is compleet.  

Slaapkamer met badkamer  

Loopt jouw slaapkamer over in de badkamer? Ook dan zijn de Fractions aluminium shutters ideaal. Ze bieden de nodige privacy, maar kunnen ook volledige naar wens geopend worden en laten natuurlijk licht binnen. Daarnaast is een fijne bijkomstigheid dat de raambekleding bestand is tegen vocht.

Een prachtig uitzicht 

En tot slot zijn de shutters ook perfect voor slaapkamers met een waanzinnig uitzicht, zoals bijvoorbeeld bij een penthouse. Overweeg in dit geval een tint die het buitenaanzicht aanvult, waardoor de binnen- en buitenruimte in elkaar lijken over te lopen. Ook is het goed om te weten wat wederom de privacy gewaarborgd wordt, maar de shutters ook volledig te openen zijn.  

Editor: Media Team

Datum: 27-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions