Ontdek hoe deze collectie, met loungebank, het buitenseizoen langer doortrekt

Royal Botania

De herfst begint er weer aan te komen en dat betekent dat het weer tijd wordt voor een flanellen deken en warme kop koffie, in ieder geval als je nog steeds wil genieten van de prachtige buitenomgeving. Door dit seizoen als inspiratiebron te nemen krijgt de collectie van Royal Botania een warme touch. De robuuste en stijlvolle ZENHI-collectie zou dan ook zomaar een van de meest prachtige collecties van het bedrijf kunnen worden. De selectie bestaat uit ligbedden, hoekelementen en twee- en driezits elementen om zo een loungebank naar wens vorm te kunnen geven.  

Uitbereiding van de collectie 

Passend bij de lijnen van de loungebank is de ZENHIT serie onlangs uitgebreid met en een schitterende teakhouten fauteuil. Deze stoel is uiterst comfortabel en kent eenvoudige doch sterke designelementen. Wat extra comfort biedt is het nieuwe kussen dat ook dit jaar werd geïntroduceerd. De gehele stoffencollectie van Royal Botania staat hierbij tot je beschikking. Dit betekent dat je nu, wanneer de herfst bijna begint, zou kunnen kiezen voor levendig rood of oranje. Dit maakt het plaatje compleet.  

De juiste verlichting 

Herfst betekent ook dat de dagen korter worden en de nachten langer, het wordt donkerder. Hier kun je stijlvol mee omgaan door te kiezen voor de rustieke TRISTAR lamp. Deze is te verkrijgen in 2 maten en in verschillende uitvoeringen, zoals helder en smoky handgeblazen glas. Het is het ideale accentlicht dat perfect past bij de ZENHIT-collectie. 

Lounge set voor het buitenleven 

Deze winterharde en weerbestendige lounge set is gemaakt voor het buitenleven. Daarnaast biedt de loungebank een duizelingwekkende verscheidenheid aan combinaties van zowel opstellingen en kleuren. Er is altijd wel een lay-out te vinden die jou aanspreekt en past bij de stijl die jij voor ogen hebt. Hierdoor is het mogelijk om het buitenseizoen nog iets langer door te trekken, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw heerlijke buitenruimte.  

Editor: Media team

Datum: 05-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania