Ontdek luxe keukens tijdens de Grande Opening van ASWA Keukens

ASWA Keukens

Voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens ben je bij ASWA Keukens aan het juiste adres. Zij beschikken over een uitgebreide collectie met voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar deze collectie of wil je graag weten wat het bedrijf voor jou zou kunnen betekenen? Dan ben je van harte welkom in hun vernieuwde showroom. Eén oktober zal hun vernieuwde showroom in Helmond geopend worden. Hier kun je kennis maken met luxe keukens, ontdek je een primeur en kun je meedoen aan een workshop. Kortom, het is een evenement dat je niet wil en kan missen!  

Een primeur 

Tijdens de Grande Opening op één oktober heeft ASWA Keukens speciaal voor jou een primeur. Het bedrijf heeft de eer gekregen om de allereerste SieMatic Mondial ter wereld te presenteren. Deze revolutionaire keuken weet innovatie en design op bijzondere wijze te combineren. Toch is dit niet alles, want daarnaast heeft de bovenverdieping van het complex een volledige make-over gekregen. Hier vind je nu een scala aan luxe keukens met verschillende keukenstijlen, kleuren, materialen apparatuur en accessoires. Het is de uitgelezen plek om inspiratie op te doen.  

Stoomoven demo 

Ook kun je tijdens de Grande Opening meekijken tijdens de BORA X-BO stoomoven demo. Deze oven is erg innovatief en tilt koken naar een geheel nieuw niveau. Dit dankzij de nieuwste innovaties en een moeiteloze bediening. De X-BO biedt geavanceerde functies, waar ASWA Keukens je graag kennis mee laat maken. Ervaar, ontdek en proef de voordelen van deze stoomoven tijdens de demo gedurende de opening van de showroom.  

Smart Living Workshop 

Maak kennis met de toekomst van slimme keukens tijdens de Smart Living Workshop. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je jouw keuken volledig kunt inrichten naar jouw eigen levensstijl. Leer hoe je met één simpele aanraking op een smartphone of tablet jouw keukenapparatuur kunt bedienen en beheren, waar je ook bent. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de oven voor te verwarmen, maar ook om meldingen te ontvangen wanneer je gerecht klaar is.  

Kortom, er is genoeg te ontdekken en te beleven op de Grande Opening in Helmond. Noteer één oktober dan ook alvast in je agenda.  

Editor: Media Team

Datum: 21-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ASWA Keukens