Ontdek luxe woningen in Spanje en Portugal van Second Home Invest

Second Home Invest

Al meer dan een 10 jaar biedt Second Home Invest ondersteuning bij de aanschaf van exclusieve tweede woningen in het buitenland. De aangeboden luxe vakantiewoningen voldoen aan strikte standaarden, waaronder hoogwaardige afwerkingen, unieke locaties op golfresorts of intieme domeinen, volledig beheer inclusief onderhoud, en flexibele gebruiksmogelijkheden. Dankzij nauwe samenwerking met vooraanstaande projectontwikkelaars in Spanje en Portugal worden diverse woningtypes gerealiseerd, waarbij enkele projecten een verhuurverplichting in combinatie met eigen gebruik kennen. Lees verder en ontdek jouw toekomstige luxe vakantiewoning en de mogelijkheid tot huis verhuren.

Huis verhuren, verhuurverplichting, Second Home Invest, The Art of Living

Ombria – Algarve, Portugal

Binnenkort genieten van luxe in de Algarve? Viceroy Residences bieden exclusieve appartementen op een betoverende golfresort met een verhuurverplichting. De eerste 5 jaar ontvang je 5% gegarandeerd rendement en 10 weken eigen gebruik. Deze stijlvolle nieuwbouwwoningen, gepland voor oplevering in het voorjaar van 2024, beloven een combinatie van luxe voorzieningen en adembenemende landschappen te bieden.

Wyndham Grand Algarve – Algarve, Portugal

Op zoek naar directe luxe? Het Wyndham Grand Algarve biedt onmiddellijke beschikbaarheid van appartementen met een verhuurverplichting met 12 weken eigen gebruik per jaar. Geniet van deze exclusieve woningen op een golfresort, waar hoogwaardige faciliteiten samenkomen met een weelderige omgeving voor een ultieme vakantiebeleving.

Primelife – Algarve, Portugal

Stap binnen in de wereld van Primelife, waar comfort en locatie samenkomen. Deze charmante appartementen bieden 8 weken eigen gebruik en vormen een ideale optie voor wie op zoek is naar een woning op loopafstand van Carvoerio. Geniet van het beste van beide werelden: de rust van de omgeving en de levendigheid van deze levendige locatie.

Abama Resort Tenerife – Tenerife, Spanje

Ontdek in Abama Resort Los Jardines een exclusief toevluchtsoord aan zee. Deze prachtige appartementen bieden maximaal 26 weken eigen gebruik en zijn gelegen op een idyllisch golfresort. Ervaar de perfecte harmonie tussen luxe wonen en een spectaculair uitzicht op de oceaan, omringd door weelderige landschappen.

Deze exclusieve vakantiewoningen bieden een unieke combinatie van eigen gebruik en huis verhuren in zowel Spanje als Portugal. Second Home Invest staat klaar om je te begeleiden naar jouw ideale investering in het buitenland.

Editor: Media Team

Datum: 19-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Second Home Invest