Ontspannen in een luxe wellness

VSB Wellness

Ergens in Brabant werd een villa verrijkt met een geweldige thuis wellness. Het ontwerp en de realisatie lagen volledig in handen van VSB Wellness. Zij voorzagen de woning van een prachtige sauna, een hamam en een heuse buitendouche. Ze kozen niet alleen voor de beste voorzieningen, maar ook voor een fantastisch design. Hierdoor kunnen de bewoners nu helemaal tot rust komen en alle dagelijkse beslommeringen even volledig achter zich laten. Het is om jaloers op te worden.  

Wellness, hottub, VSB Wellness
Wellness, hottub, VSB Wellness

Verlichte zoutwand 

Volledig tot rust komen, dat kan in de luxe sauna. Hetgeen dat deze sauna bijzonder maakt is de verlichte zoutwand. Dankzij exclusieve Ledverlichting wordt de wand van de sauna op mooie wijze verlicht. Daarnaast is de sauna voorzien van een oven met lavastenen waardoor het in de ruimte constant een heerlijke temperatuur is. Worden er ook zoutstenen verwarmd, dan komt er een diversiteit aan natuurlijke mineralen vrij. Dit effect heeft zelfs een medicinale werking. Het hoge zoutgehalte zorgt namelijk voor een positief reinigend effect op de luchtwegen en de huid.  

Luxe stoomcabine 

Een ander onderdeel van deze thuis wellness is de prachtig met mozaïek betegelde stoomcabine. Ook hier werd Ledverlichting in verwerkt, waardoor de ruimte verschillende sferen uit kan stralen. Naast een reguliere douche werd deze ruimte tevens voorzien van een heerlijke plafonddouche, van Hans Grohe, en een luxueuze wastafel van Riho. Ook hier staat dus alles volledig in het teken van het tot rust komen. 

Sfeervolle buitendouche 

Om het geheel helemaal af te maken kunnen de bewoners na gebruik van de wellness heerlijk afkoelen onder een sfeervolle buitendouche van LB Solutions. Deze douche is afgezonderd en dat betekent dat privacy gewaarborgd wordt. Daarnaast werd gekozen voor een houten omheining, die voorziet in een natuurlijke uitstraling. Opnieuw wordt daardoor een ontspannen sfeer gecreëerd.

Editor: Media team

Datum: 21-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Thomas Segers