Ontzichtbare garagedeuren

Different Doors

In de provincie Noord-Holland is deze prachtige woning te vinden. De gehele woning is al een prachtig op zich, maar de houten garagedeuren van Different Doors maken het totaalplaatje helemaal compleet. Different Doors heeft deze prachtige woning mogen voorzien van twee houten sectionaaldeuren en een loopdeur in dezelfde stijl. De deuren sluiten perfect aan bij de uitstraling van de rest van het huis.

Garagedeuren, hout, The Art of Living

Onzichtbare doorgangen

De garagedeuren zijn volledig weggewerkt in de gevel en zijn daardoor haast onzichtbaar wanneer de deuren gesloten zijn. Het netjes verwerken van garagedeuren in de gevel is dan ook een van de specialiteiten van Different Doors. Daarnaast werden de garagedeuren vervaardigd uit hout waardoor ze goed passen bij het natuurlijke karakter van de rest van de woning. Ook zijn de deuren uitstekend geïsoleerd, wat gunstig is voor de woonruimte die zich boven de garage bevindt.

 

Materialen

Er is gekozen om voor zowel de garagedeuren als de loopdeur een en hetzelfde hout te gebruiken. Hierdoor lopen de deuren en de gevel perfect in elkaar over zodat het exterieur een strak geheel wordt. De specifieke benaming voor de gebruikte houtsoort is ‘Afrormosia hout’. Deze houtsoort kenmerkt zich door de prachtige, natuurlijk bruine kleur en duidelijke vlamtekeningen.

Meer over Different Doors

Een garagedeur is een belangrijk onderdeel van het exterieur. Daarom is het belangrijk dat de deur niet alleen praktisch en van hoge kwaliteit is, maar ook past bij de uitstraling van jouw woning. Different Doors is een specialist op het gebied van houten garagedeuren. Hun projecten lopen erg uiteen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Different Doors levert maatwerk dat je nergens anders terugziet. De garagedeuren worden dan ook speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen van de klant.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 27-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors