OnbeperktWiFi.nl, wifi systeem, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Onzichtbaar WiFi-systeem | OnbeperktWiFi.nl

Deze prachtige, royale villa is gelegen op een Veluws landgoed. Dit prachtige, statige huis heeft veel karakter gekregen vanwege het witte exterieur met donkere luiken. Aan de achterzijde ligt een grote en met zorg aangelegde tuin. Er is gekozen voor meerdere terrassen, zodat je keuze hebt in waar je wil zitten. De jacuzzi staat altijd klaar voor een heerlijk ontspannen avondje. De combinatie van ruimte en toch alles bij de hand is hier tot in de perfectie uitgevoerd. Zo kunnen de bewoners hun zonwering aan de buitenkant bedienen via hun telefoon en de daklamellen openen en sluiten. Hoe? Met het optimale WiFi-systeem van OnbewerptWiFi.nl!

Onzichtbaar netwerk

We kunnen je meenemen door het hele huis en toch zal je nergens ontdekken waar nou precies dat Wifi-netwerk is opgebouwd en dat is meteen de kracht van dit bedrijf. Uiteraard is er een ruim assortiment met zeer fraaie designproducten beschikbaar. Wil je het groots aanpakken? Dat kan! Ze maken het zelfs mogelijk om het signaal te laten komen uit wanden, vloeren en plafonds! Het bedienen van de zonwering was slechts een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met een optimaal WiFisysteem. De opties zijn veel ruimer dan dat. Ook de domotica, camera’s, het alarm, de haardsturing, verlichting, poortsturing, robotmaaier én de high-end audio en video wordt aangestuurd door de WiFi. 

OnbeperktWiFi.nl, wifi systeem, wifi netwerk, internetverbinding

Ook zakelijk

Deze woning heeft de mogelijkheden van een hoogwaardig Wifi-netwerk goed benut; dat moge duidelijk wezen. OnbeperktWiFi.nl heeft hier tevens een zakelijk WiFi-systeem gebouwd, omdat de bewoners een kantoor aan huis hebben. De noodzaak van een goed netwerk voor een kantoor aan huis wordt groter naarmate de woonoppervlakte groter wordt. Omdat veel villa’s goed geïsoleerd zijn en er veel gewerkt is met beton, is het mogelijk dat dit ten koste gaat van de WiFi-verbinding. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je wilt werken met een veilig netwerk. Ook daarvoor bieden ze oplossingen, zoals een WiFi-netwerk speciaal voor gasten, zodat ze niet bij de printer of bewaking kunnen komen. 

OnbeperktWiFi.nl, wifi systeem, wifi netwerk, internetverbinding

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?