Onzichtbare garagedeur met natuurlijke uitstraling

Different Doors

Deze schitterende gelijkvloerse woning weet direct bij aankomst te imponeren. Dit komt door zijn natuurlijke uitstraling. Een groot gedeelte van de gevel bestaat dan ook uit natuursteen en hout. Beide materialen weten elkaar op indrukwekkende wijze te complementeren. Bovendien zorgen ze ervoor dat de woning op mooie wijze opgaat in de groene tuin. Wanneer je goed kijkt zal je ontdekken dat de houten wand in werkelijkheid een prachtige houten garagedeur is. Deze sectionaaldeur is een van de specialiteiten van Different Doors en we kunnen dan ook spreken van een fraai eindresultaat. 

Garagedeur, Deuren, Different Doors, The Art Of Living

Onzichtbaar verwerkt  

Het natuurlijke karakter van de waanzinnige woning wordt voor een groot gedeelte bepaald door de garagedeur van Different Doors. De uitstraling van zowel de woning als de deur zijn volledig op elkaar afgestemd. Het is een bijzonder mooi project waarbij de garagedeur geopend moet zijn om hem te kunnen zien. Doordat de deur gelijk geplaatst is met de gevel, wordt deze als het ware onzichtbaar. Different Doors is gespecialiseerd in deze techniek en heeft jarenlange ervaring bij de realisatie van dit soort projecten, waardoor ze weten hoe ze de deur naadloos kunnen verwerken en het project tot in perfectie af kunnen ronden. Het resultaat is dan ook prachtig!  

Garagedeur, Deuren, Different Doors, The Art Of Living

Een bijzondere vlamtekening 

Iets anders dat bijzonder is aan deze stijlvolle houten garagedeur is het chique hout dat werd gebruikt. Er is gekozen voor een warme kleur hout. Deze kleur komt ook terug in het natuursteen, waardoor het bijdraagt aan de natuurlijke overall look van de woning. Daarnaast heeft het hout een mooie vlamtekening waardoor de latten op subtiele wijze van kleur verschillen. Ook dit benadrukt de beoogde natuurlijke uitstraling.  

Spreekt deze deur jou ook aan? Dan zou een garagedeur van Different Doors ook wel wat voor jou kunnen zijn. Alle deuren die het bedrijf maakt sluiten volledig aan bij jouw wensen en eisen én de stijl van de woning. Werkelijk alles is mogelijk!  

Editor: Celine Jacobs

Datum: 02-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors