• Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Onzichtbare terrasverwarming | HEATSTRIP

Hoe krijgt men vanuit een woning het volle zicht op de groene omgeving, zonder dat buren en passanten ook de volle inkijk hebben? Bij deze villa in de Antwerpse rand zorgde de architect enerzijds voor een vijfentwintig meter lange tuinwand die afschermt voor de buren, en anderzijds voor een centrale vide die op de verdieping helemaal werd opengewerkt. Het zijn maar twee van de unieke aspecten van een zeer geslaagde moderne villa met veel karakter. Een ander uniek aspect is de haast onzichtbare terrasverwarming van HEATSTRIP®. Dat betekent aangename temperaturen op je terras; ook als de avond valt en de warmte van de zon verdwijnt.

Innovatief

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas.

Efficiënt

De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is uiterst efficiënte elektrische terrasverwarming, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt. Bij dit project van icoon.be zie je dat de strips vernuftig zijn weggewerkt in het plafond van de overkapping. Je kan de heaters alleen aanwijzen omdat gekozen is voor een zwarte afwerking.

Stralingswarmte

De HEATSTRIP® maakt gebruik van het stralingswarmteprincipe. Hierdoor zijn de terrasverwarmers ideaal voor verschillende buitentoepassingen. Denk hierbij aan terrassen, horecagelegenheden, patio’s, veranda’s, binnenplaatsen, balkons en ga zo maar door. Ook om magazijnen, showrooms of rookruimtes te verwarmen, zijn de heatstrips zeer geschikt.

Accessoires

HEATSTRIP® heeft overal aan gedacht, zo zijn er verschillende accessoires om je terrasverwarming op een slimme en stijlvolle manier te installeren. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels of de verplaatsbare stand. Het innovatieve design van HEATSTRIP® zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke aangename warmte.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?