Oogverblindend mooi binnenzwembad met zwart interieur 

Willy Naessens Swimming Pools

Het mooie van werken aan zo’n prachtig interieur- en architectuurplatfom als The Art of Living is dat je dagelijks omringd wordt door de meest prachtige huizen van Nederland en België. Toch wil bij de redactie zo nu en dan nog eens de mond openvallen van verbazing, als er een unieke bouw of verbouwing voorbijkomt die nog weer unieker is dan alles waar je in al die jaren al aan gewerkt hebt. Dit binnenzwembad van Willy Naessens Swimming Pools is zo’n project waarbij je met stomheid geslagen bent. Nog nooit is te definitief, maar echt zelden zien wij zo’n prachtig binnenzwembad voorbijkomen als deze: volledig zwarte inrichting, aan beide zijden gigántische raampartijen met prachtig uitzicht op buiten en een perfecte afstemming van materiaalsoorten als finishing touch. 

Renovatie 
Het meesterlijke project dat we hier tonen betreft een binnenzwembad in een volledig gerenoveerde vierkantshoeve. Het zwembad is 10 meter lang en 4 meter breed. De prachtige, neutrale tegels die mooi contrasteren met de donkere wanden en plafonds, worden ook in het hele huis gebruikt. Dat zorgt voor een mooi geheel, een perfecte samensmelting. Je kan dus letterlijk zonder drempel vanuit de living de zwembadruimte binnenstappen. Wat ook zo ontzettend goed doordacht is aan dit project is dat de ramen rondom het zwembad opengezet kunnen worden, waardoor je in de zomer een semi-buitenzwembad hebt. 

Meer over Willy Naessens Swimming Pools 
Bij Willy Naessens Swimming Pools wordt elk project persoonlijk begeleid door een trajectbegeleider. Het is de bedoeling om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. De trajectbegeleider houdt jou op de hoogte over de vorderingen van het zwembad. Verder word je geholpen bij het maken van persoonlijke keuzes in het ruime aanbod en zal bij de uitvoering van het zwembad alles nauwgezet opgevolgd worden. 

 

Editor: Media team

Datum: 04-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living