belgisch design, dauby, deurbeslag

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Op en top Belgisch design | Dauby

Hou je van echt design en ben je benieuwd naar de nieuwste trends in raam-, deur-, en meubelbeslag van Belgische bodem? Dan nemen we je graag mee door de vaste waarden en de laatste nieuwe aanwinsten in het aanbod van Dauby. Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je namelijk bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Door de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden, zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd. De nieuwe lijn is op en top Belgisch design!

Dauby = kwaliteit en duurzaam

Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recyclebaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. De nieuwe lijn van Belgisch design onderscheidt zich door de originele vormgeving. Het ‘fluitje’ uit de Pure®-collectie doet denken aan een fluitje en geeft een speelse, doch strakke toets aan je meubels. Het ‘fluitje’ is verkrijgbaar in veel kleuren, zoals zwart verouderd ijzer en ruw brons gepolijst. De beugelvormige meubelgreep is geïnspireerd op de herkenbare grepen uit de Cubex-keukens van vroeger en haalt de nodige portie nostalgie in jouw interieur naar boven.

Chemin de Fer

De Chemin de Fer-modellen zijn geïnspireerd op de Oriënt Express die op de sporen is gezet door de Belgische Compagnie Internationale des Wagons-Lits (CIWL). Dit was de start van luxueuze, internationale treinreizen voor alleen de allerrijksten. Denk aan asymmetrische modellen met letters die staan voor Franse begrippen. De meubelknoppen en meubelgreepjes PTT en PMT – tevens van Belgisch design – werden geïnspireerd op het originele Chemin de Fer-model, maar zijn in een strak jasje gestoken. Het stokje lijkt te zweven op de voeten, wat een unieke vormgeving geeft. Ten slotte is ook de vlinderlijn van Pure® geïnspireerd op het Chemin de Fer-model, maar dan met een speelse toets. De golvende lijnen en afgeronde hoeken geven de knopjes en greepjes een zachte uitstraling die uitstekend in een landelijke stijl past.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?