Op maat gemaakt binnen de designs van B Dutch 

B Dutch

Meerdere malen dezelfde keuken of badkamer maken? Dat doet B Dutch in Cuijk voor grote projecten zoals hotels, maar zelden of nooit voor particulieren. Hoe kun je dan toch met high-end materialen en een ongekende perfectie in afwerking unieke producten maken die voor een brede doelgroep betaalbaar zijn? 

In die missie is B Dutch zeker geslaagd. Op de eerste plaats door het feit dat B Dutch rechtstreeks af-fabriek aan haar klanten verkoopt. Het ontbreken van een tussenhandel scheelt veel marge wat direct ten goede komt aan de klant. Maar, op de tweede plaats en belangrijker nog, door de efficiënte manier van werken in de B Dutch fabriek in Cuijk.  

De designers van B Dutch hebben onder andere vele modellen badkamerelementen, kookeilanden en apparatenwanden ontwikkeld. Deze designs zijn meestal de start voor het configureren naar een uniek maatwerk product geheel volgens de wens van de klant. Binnen bijna elk design zijn de technische mogelijkheden aanwezig om te kiezen voor specifieke afmetingen, materialen, kleuren en vormen. De vakmensen in de fabriek werken ambachtelijk, maar op onderdelen van hun werk maken ze gebruik van geavanceerde en geautomatiseerde machines om ook efficiënt het vakmanschap uit te kunnen voeren. Zo ontstaan dus unieke producten en kan er redelijk snel geleverd worden 

De foto’s in dit blog onderstrepen de geslaagde missie van B Dutch. Stuk voor stuk prachtige unieke B Dutch badkamers en keukens.    

B Dutch klanten laten zich vaak adviseren door de eigen architect of door de adviseurs van B Dutch. Zo zijn bijvoorbeeld de modellen van de badkamer elementen zo verschillend en de opties voor maatwerk zo groot, dat een goed advies van een specialist meestal gewenst is. Tenslotte bepalen die keuzes de uitstraling en sfeer van het eindresultaat.  

In de grote fabrieksshowroom in Cuijk geeft B Dutch een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Voor inspiratie kan daar iedereen binnenlopen tijdens openingstijden. Voor een uitgebreid adviesgesprek dient vooraf een afspraak gemaakt te worden. Dat B Dutch trots is op haar vakmanschap blijkt al uit het feit dat de adviseurs klanten graag een kijkje laten nemen in de fabriek.  

Meer info: www.bdutch.nl 

Editor: Media Team

Datum: 10-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch