Op zoek naar een luxe tv meubel? Maak kennis met deze inspirerende collectie Nederlands design

Een smaakvol tv meubel is een onmisbaar item voor in de living of lounge ruimte.  De Nederlandse makers van tvmeubels.nl hebben zich gespecialiseerd in luxe televisiemeubels in elegante ontwerpen die passen in elk modern interieur. Verkrijgbaar in design series, in een staande of een zwevende variant. Een staande tv kast is stijlvol en multifuncioneel. Deze zijn vaak wat ruimer in uitvoering dus past er veel in de vakken eronder. Zo kun je eenvoudig allerlei spullen opbergen en afwisselend kunst en designobjecten op het dressoir tentoonstellen. Met een hangend tv meubel laat je je woning ruimer lijken vanwege de tussenruimte die ontstaat. Je creëert eenvoud met een opgeruimde en strak geheel. Kortom: genoeg interessante mogelijkheden voor het realiseren van een aangename en esthetisch aantrekkelijke televisiehoek.

Maak kennis met het luxe design van tv meubels

De verfijnde design televisie kasten van tv-meubels.nl zijn er in allerlei verschillende maten en exclusieve uitvoeringen. Kenmerkend aan minimalistische en strakke ontwerpen, prachtige gecombineerde materialen zoals eikenhout of eiken fineer. De meubels hebben stuk voor stuk een zeer hoog afwerkingsniveau. Alle producten worden bovendien met de hand en per stuk gemaakt op de werkplaats door meubelmakers met oog voor perfectie en uniek en ervaren vakmaatschap. Dat zie je terug in de schitterende collectie.

Maatwerk

Bij tvmeubels is er veel mogelijk wat betreft maatwerk. Misschien heb je een model op het oog dat je liever een kleine slag groter of kleiner zou willen of waar je bijvoorbeeld een extra onderdeel zoals een lade of een extra vak zou willen plaatsen. Ook kunnen de meubels worden gemaakt in elke gewenste kleur. Vraag gerust naar de mogelijkheden per mail voor een aanvraag aansluitend op je persoonlijke voorkeuren en wensen.

Introductie van de series

De verschillende uitvoeringen zijn stuk voor stuk een lust voor het oog en stralen rust en elegantie uit, juist vanwege hun eenvoud. Maak kennis met de series Excellent, Style en Ambiance tv meubel en ontdek de schoonheid van minimalisme gecombineerd met excentriciteit. 

De style serie meubels zijn kenmerkend aan de handgemaakte ontwerpen van MDF met een melamine toplaag. Ze zijn betaalbaar maar hebben desondanks een luxueuze uitstraling en zeer hoogwaardige kwaliteit.

De handgemaakte modellen van de Ambiance serie zijn ieder verkrijgbaar in een RAL kleur naar keuze. Als basis wordt MDF gebruikt en optioneel kan er een A-kwaliteit eiken fineer laag aan worden toegevoegd.

Als je kiest voor een exemplaar uit de excellent serie, kies je voor luxe en exclusiviteit. De prijzen van deze lijn liggen dan wel net iets hoger, maar je krijgt volop waar voor je geld.

Neem een kijkje op de website en ontdek alle modellen van het bijzonder smaakvolle assortiment, of kom langs op de showroom.