Open haard in mat-zwart 

Boley

Een open haard is een toevoeging voor ieder interieur. Het vuur brengt sfeer, warmte, gezelligheid en authenticiteit. Het kan lastig zijn om de perfecte match te vinden welke haard precies aansluit bij jouw wensen. We presenteren graag dit model aan je. Een bijzonder stijlvolle uitvoering van een echte design klassieker vervaardigt door haardenspecialist Boley.  

open haard, vuur, kachel, The Art Of Living

B.Black 1 

De B.Black 1 is een vrijhangende open haard. Het originele ontwerp stamt uit de jaren 70. Harry Boley was ook verantwoordelijk voor het herontwerp van dit model. De Boley B.Black 1 is een houthaard die zowel open als gesloten gebruikt kan worden. Perfect voor een grotere leefomgeving waar genoeg ruimte is om rond de haard heen te lopen. Het strakke, gestroomlijnde ontwerp is een echte blikvanger.  

open haard, vuur, kachel, The Art Of Living

Grote collectie 

Boley is een haardenspecialist op het gebied van high end oplossingen. Zij ontwerpen de mooiste en meest vooruitstrevende designhaarden denken altijd mee over de inbouw en afwerking van de open haard. Hun collectie is groot: van buitenhaarden met barbecue en spatrooster tot bio-ethanol haarden zonder rookkanaal (en dus volledig fossielvrij!) Uiteraard leveren ze ook haarden op hout, gas, of elektriciteit.  

open haard, vuur, kachel, The Art Of Living

Meer over BOLEY 

De vuurmeubels van Boley zijn een combinatie van puur vakmanschap en sterk design en verlenen de ruimte een sfeervolle ambiance. Om interieur en open haard als één geheel te laten samensmelten, vervaardigt Boley ook stalen meubels, deuren, trappen en hekwerken in dezelfde stijl en van dezelfde materialen als het haardmeubel. Naast het exclusieve maatwerk is Boley tevens importeur van een collectie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem voor een hoog rendement. 

Editor: Media team

Datum: 10-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Boley