Open haard inspiratie | Boley

Welke soort open haard past het beste bij jouw interieur?

Het Nederlandse klimaat staat helaas niet bekend om de zonnige en warme dagen. Des te fijner om een warm en sfeervol interieur te hebben waar je je thuis voelt. Een haard in welke verschijningsvorm dan ook, is het kloppend hart en het centrale vertrekpunt van waaruit een interieur ontstaat. Maar welke open haard past het beste bij jouw interieur? In dit artikel laten we je open haard inspiratie zien van Boley. Dit merk levert exclusieve haarden in alle vormen en maten. Alle opties staan open aangezien Boley kwalitatief maatwerk levert. Kijk mee naar de verschillende soorten haarden en bijpassende interieurs.

Inbouwhaard

Wanneer het aankomt op haarden, zijn inbouwhaarden verreweg het meest populair. Je komt ze tegen in veel verschillende soorten en maten.  Dit is dan ook meteen de reden waarom ze zo vaak toegepast worden in interieurs. Ze passen uitstekend in ieder interieur en passen bij verschillende soorten stijlen. Door een minimalistische afwerking wordt de haard echt onderdeel van het ontwerp.

Woonkamer, open haard, Boley, Openhaardencentrum Wierden, televisie, riante villa, Leeflang Architectuur

openhaard, boley, exclusieve haard

Vrijstaande haard

Wanneer je een net iets opvallendere haard wil voor jouw interieur, is een vrijstaande haard wellicht een optie. Een vrijstaande haard is dan ook veel meer dan alleen warmtebron. Het kan tegelijkertijd ook dienen als roomdivider of als eyecather in een ruimte. Een ander voordeel is dat het vuur van alle kanten bewonderd kan worden. Zo kan je vanuit alle hoeken van de kamer het vlammenspel bewonderen en genieten van de warmte.

Woonkamer, haard, open haard, Boley, sfeervol, zithoek, sfeervolle loft, Studio Vendrig

Woonkamer, living, haard, Boley, Meubels, Gebroeders Smits, grote ramen, uitzicht, Penthouse, Crepain Binst

Glas haard

Sinds 1970 zijn glas haarden niet meer weg te denken uit het assortiment van Boley. Een glas haard kan tegen een muur geplaatst worden, maar je kunt er ook andere kanten mee op. Wanneer je kiest voor een glas haard en deze op een tactische plek plaatst, kan je een prachtige doorkijk creëeren. Het glas wordt steeds gecombineerd met andere materialen om keer op keer een unieke haard te realiseren.

openhaard, boley, exclusieve haard

Buitenhaard

Aangezien het in Nederland niet altijd even lekker weer is, is een warmtebron bij terras geen gek idee. Een buitenhaard geeft functionele warmte, maar voegt ook veel sfeer toe aan een buitenruimte. Zo kan je nog net even wat langer buiten blijven zitten wanneer het Nederlandse klimaat het eigenijk niet meer toelaat. Boley heeft verschillende opties op het gebied van buitenhaarden. Zo kunnen de houthaarden worden geleverd met een BBQ rooster en een vonkenscherm. Op deze manier is je haard helemaal uitgerust en klaar voor lange zomerse avonden.

openhaard, boley, exclusieve haard, open haard inspiratie

Alle projecten van Boley bekijken?

___

Contactgegevens: 

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel