Open keuken, Bulthaup, Mengkraan, Kiezel, Aluminium wand, Praktisch, Bakstenen muur

  • bulthaup Nederland B.V. 
  • Hogeweg 141-a
  • 5301 LL Zaltbommel

Open keuken | bulthaup

De zwevende opstelling van de open bulthaup b3 keuken in combinatie met het bulthaup monoblock maakt het geheel ruimtelijk. Er is alle ruimte om samen te koken en het design past perfect bij de rest van het interieur. 

Functionele wand

De geplaatste bulthaup functionele wand is niet alleen optisch mooi maar voorziet ook praktisch aan allerlei behoeften. Tussen de panelen in de horizontale voeg kunnen functionele elementen variabel en flexibel aan de muur worden gehangen. De plafondhoge wandpanelen van aluminium geven de keuken een warm contrast tegenover de bakstenen in het woon- en eetgedeelte. Door het licht verandert de aluminium wand continue wat de ruimte extra warmte en elegantie geeft.

Open keuken, Bulthaup, Mengkraan, Kiezel, Aluminium wand, Praktisch, Bakstenen muur

Functieboxen

De praktische functieboxen bieden ruimte voor verschillende producten zoals specerijen en keukengerei. Het zorgt er voor dat alles goed georganiseerd en opgeruimd kan worden en er ontstaan geen storende elementen als de glazen kleppen gesloten zijn.

Oogverblindende verlichting

De geïntegreerde vleugellampen met tl-buizen kunnen in verschillende standen worden gezet om het koken prettiger te maken of om sfeer te creëren. Kenmerkend voor deze lampen zijn hun hoge rendement, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Mengkraan

De bulthaup roestbrijstalen mengkraan is functioneel tot in de details doordacht. Straal, temperatuur en richting zijn gemakkelijk met één hand te corrigeren. De mengkraan komt uit de wand en is geïntegreerd in de functiebox.

Open keuken, Bulthaup, Mengkraan, Kiezel, Aluminium wand, Praktisch, Bakstenen muur

Side board

Door het bulthaup b3 sideboard gaat het keukengedeelte vloeiend over in het woongedeelte. Bovendien is deze niet alleen geschikt voor het opbergen van dingen maar kan het ook gebruikt worden als bijzettafel.

bulthaup communicatie

De vloeiende overgangen van de c2 tafel is prachtig afgewerkt waardoor het lijkt dat het uit één stuk gemaakt is. De dwarsverbinding onder de tafel steekt niet uit en de poten zijn aan de zijkanten geplaatst zodat er voldoende ruimte is voor benen en stoelen. De simpele vorm en subtiele kleur is de tafel gemakkelijk te combineren in het interieur. Klik hier voor meer inspirerende bulthaup binnenkijkers!

Tekst: bulthaup
Fotografie: bulthaup

__

Open keuken, Bulthaup, Mengkraan, Kiezel, Aluminium wand, Praktisch, Bakstenen muur

Meer projecten bekijken van bulthaup?


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | mei | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media