open woning, clairz interior design, modern, luxe

Open woning | Clairz Interior Design 

Voor het ontwerp en de realisatie van dit tweede woonhuis van de opdrachtgevers werd Clairz Interior Design benaderd. Ook in de andere woning van de opdrachtgevers heeft Anne-Clair van Clairz Interior Design het interieur verzorgd. In het ontwerp van de open woning wordt gebruik gemaakt van andere kleuren en materialen dan wat de bewoners in hun andere huis hebben. Juist omdat deze woning minder zal worden gebruikt is er gekozen voor een hele andere aanpak.

Ruimtelijk

Via de trap leiden twee grote stalen deuren naar de bovenwoning. De woning is licht, ruimtelijk en overzichtelijk. De drukte van de stad is in deze woning nergens terug te vinden. De gehele bovenwoning is voorzien van een donkere vloer wat voor een verrassende, spannende en bijna sexy uitstraling zorgt.

open woning, clairz interior design, modern, luxe

De haard is verzorgd door Jos Harm B.V., Amsterdam.

 

Eyecatcher

Aan de rechterkant van de bovenwoning bevindt zich de eetkamer en keuken met een bar. De op maat gemaakte keuken is een echte eyecatcher. Het is een compacte en functionele met maar twee kookpitjes en een prachtig marmeren blad. De zwarte details passen perfect bij de witte keuken en zorgen voor een klassieke en moderne uitstraling. De ovale houten tafel in de eetkamer met de bijpassende stoelen en een op maat gemaakte hoekbank geven een warme sfeer aan deze ruimte. 

open woning, clairz interior design, modern, luxe

Leverancier kranen, tegels en vloeren is All Things Majestic, Amsterdam. De kokendwaterkraan is afkomstig van Quooker Nederland BV, Ridderkerk

 

Opvallend item

In de woonkamer staan twee royale banken, zodat er ruimte is voor het hele gezin. Ook is er in de woonkamer ruimte gemaakt voor decoratieve wand met persoonlijke stukken en kunstwerken van de bewoners. Door de persoonlijke items voelen de bewoners zich gelijk thuis in hun tweede woonhuis. De mix van modern, klassiek en authentiek komt in deze woning samen en zorgt voor een sfeervol en prikkelend interieur.  

De wandbekleding is verzorgd door Dutch Walltextile Company, Amsterdam.

 

Luxe

Op de tweede verdieping bevindt zich een master bedroom, maar ook twee extra slaapkamers, een walk-in-closet en twee badkamers. Het zijden behang, de bedlampjes en de poefjes geven de master bedroom een echt luxe gevoel. Deze luxe is ook te zien in de badkamer, die heeft bronzen wandtegels, een vrijstaand bad, dubbele wastafels, een toilet en een douche. 

De garage, clairz interior design, modern, luxe

De Garage – Studio & Winkel

De studio ‘De Garage’ is het nieuwe pand van Clairz Interior Design. Samen met Voorma & Walch Makelaars by Joost zijn ze bezig geweest met de realisatie van deze nieuwe studio. ‘De Garage’ laat perfect zien wat hun visie op interior design en stijl is. Het is niet alleen een kantoorruimte, maar ook een studio en winkel waar iedereen wooninspiratie kan op doen.  

clairz interior design, modern, luxe

Tekst: Birgitta van der Linden, BLUSHtxt
Fotografie: Clairz Interior Design

____

Wil je meer weten over Clairz Interior Design?